Pizza Hut’ta Büyük Fırsat

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Hut’ta Büyük Fırsat

Pizza Hut, büyük boy pizzalarda cazip bir kampanya başlattı. Pizza Hut’a gelerek pizzasını almak isteyenlere büyük boy klasik pizza çeşitleri 30 TL yerine 11,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 16, 2011

16.12.2011

Pizza Hut, büyük boy pizzalarda cazip bir kampanya başlattı. Pizza Hut’a gelerek pizzasını almak isteyenlere büyük boy klasik pizza çeşitleri 30 TL yerine 11,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Kalabalık davetleriniz, arkadaş buluşmalarınız için bu avantajlı kampanyayı kaçırmayın.

Evinizde vereceğiniz kalabalık davetler için ekonomik ve lezzetli bir yemek alternatifi arıyorsanız Pizza Hut’ın avantajlı kampanyasını tercih edebilirsiniz. Pizza Hut’ın gel-al serviste geçerli olan bu kampanyası kapsamında büyük boy klasik pizzalar 30 TL yerine 11,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Bu özel fırsattan yararlanmak için Pizza Hut’ın klasik pizza çeşitlerinden istediğinizi seçme şansına sahipsiniz.

Pizza Hut’ın birbirinden lezzetli klasik pizzalarından dilediğinizi tercih ederek ya da 4 malzeme seçip kendi pizzanızı yaratarak büyük boy pizzalardaki bu cazip fırsattan yararlanabilirsiniz.

web: www.pizzahut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT