Pizza Hut`taki Cazip Kampanyayı Kaçırmayın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Hut`taki Cazip Kampanyayı Kaçırmayın!

Pizza Hut, pizza tutkunları için çok avantajlı bir kampanya sunuyor.3 büyük, 3 orta boy veya 3 küçük boy alımlarında inanılmaz fiyatlar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 6, 2011

06.07.2011

Pizza Hut, pizza tutkunları için çok avantajlı bir kampanya sunuyor. Pizza Hut’ta 3 büyük boy pizza 35 TL, 3 orta boy pizza 25 TL, 3 küçük boy pizza ise 15 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Pizza Hut’ta bugünlerde kaçırılmaması gereken bir fırsat var. 3 küçük boy pizzayı 15 TL, 3 orta boy pizzayı 25 TL, 3 büyük boy pizzayı ise 35 TL fiyatıyla satın alabilirsiniz. Pizza Hut’ın Akdeniz, Deniz ve Güneş, Çiftlik Evi, Acılı, 4 Mevsim, İtalyan Mucizesi pizzalarında geçerli olan bu kampanya ile pizza keyfinizi doruğa çıkarın.

Pizza Hut’ın bu kampanyasından yararlanmak, fakat pizzanızı evinizin sofrasında yemek istiyorsanız tek yapmanız gereken 444 6 555’i aramak ya da www.pizzahut.com.tr’ye tıklamak. Pizza Hut’ın bu cazip fırsatını kaçırmayın.

Pizza Hut Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT