Pizza Pizza’da Hayat Avealı’ya Daha da Güzel!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Pizza’da Hayat Avealı’ya Daha da Güzel!

Pizza Pizza’nın Avea’lılar için hazırlamış olduğu indirim kampanyası tüm lezzetiyle devam ediyor. 14 Ocak’tan itibaren indirimli pizzalarını pizzaseverlerle buluşturan firma, 28 Şubat tarihine kadar Avea’lılara büyük ve orta boy pizzaları %50 indirimli sunmaya devam edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 14, 2011

14.01.2011

Pizza Pizza’nın Avea’lılar için hazırlamış olduğu indirim kampanyası tüm lezzetiyle devam ediyor. 14 Ocak’tan itibaren indirimli pizzalarını pizzaseverlerle buluşturan firma, 28 Şubat tarihine kadar Avea’lılara büyük ve orta boy pizzaları %50 indirimli sunmaya devam edecek. Avea’lılar, pizza yazıp 5060’a SMS göndererek kampanya şifrelerini aldıktan sonra Pizza Pizza’nın lezzetli pizzalarının tadına indirimli olarak bakma şansına sahip olacak.

Hayat Avea ile güzel, Pizza Pizza ile daha da güzel… Pizza severlerin dostu Pizza Pizza, Avea’lılara özel kampanyası ile konuştukça birbirinden taze ve lezzetli pizzaları yarı fiyatına yeme fırsatı sunuyor. Avea’lılar Pizza Pizza’dan aldıkları her büyük ya da orta boy pizza için %50 indirim kazanıyor.

Kampanyaya katılanlar hem sevdikleriyle bol bol konuşuyor, hem de Pizza Pizza’nın eşsiz lezzetlerini tadıyor. Kampanya fırsatını değerlendirmek isteyenler, 28 Şubat tarihine kadar ‘pizza’ yazıp 5060’a SMS gönderdikten sonra aldıkları şifre ile Pizza Pizza’nın şahane lezzetlerini tadıyorlar.

Avea’lı pizzaseverler, kampanya ile Pizza Pizza’nın eşsiz ve taptaze pizza lezzetlerini ister al-götür servisle, isterlerse de 30 dakikalık servis hızıyla evlerinde veya işyerlerinde tadabiliyor. Sadece Pizza Pizza’da bulabileceğiniz bu kampanyaya ulaşmak için www.pizzapizza.com.tr ve www.avea.com.tr adresleri ziyaret edilebilir, 44 44 500 no’lu “Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı” aranabilir.

İstanbul Pizza Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT