Polat Renaissance İstanbul’da “Merhaba 2011”

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Polat Renaissance İstanbul’da “Merhaba 2011”

Renaissance Polat İstanbul Hotel, bu özel gecede bütün misafirlerinin zevklerine hitap ederek, farklı eğlence alternatifleri ile muhteşem bir gece hazırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2010

Aralık 2010

Renaissance Polat İstanbul Hotel, bu özel gecede bütün misafirlerinin zevklerine hitap ederek, farklı eğlence alternatifleri ile muhteşem bir gece hazırlıyor.

Daphne Restaurant& Grill’de;

Topkapı Orkestrası, yerli yabancı unutulmayan melodiler latin müziği, pop ve rock eşliğinde size mükemmel saatler yaşattıktan sonra, Oryantal’ in kıvrak dansı ve ezgileri ile eğlencenizi unutulmaz kılacaksınız. Fiyat :275 Tl, Özel Yılbaşı Büfesi, KDV ve limitsiz yerli içki dahil.

Marmara Balık Lokantası’nda;

Hakan Yiğit ve Grubu’nun yerli yabancı popüler parçaları ve sevilen programları ile eğlendikten sonra, oryantal eşliğinde coşacaksınız. Fiyat : 250 Tl, Özel Yılbaşı Mönüsü, KDV ve limitsiz yerli içki dahil.

Bierstube’de;

Uluslarası mutfakların en güzel örneklerinin tadına bakarken, Grup Lal’in keyifli müzikleri ve oryantal’ in coşkulu dansı eşliğinde gece boyunca eğlencenin keyfine varacaksınız. Fiyat : 225 Tl, Özel Yılbaşı Büfesi, KDV ve limitsiz yerli içki dahil.

Champions’da;

Yeni Yılı farklı bir atmosferde lkarşılamak isteyenler için Champions’da Kar Partisi’ne bekliyoruz. Dj Black&White’ın güçlü performansı ile yılın yerli ve yabancı en popüler parçaları çalacak.

Fiyat : 100 Tl, Limitsiz yerli içki ve KDV dahil.

Adres: Sahil Caddesi No: 2 Yesilyurt 34149 İstanbul
Telefon: 0212 414 18 00
Web: www.renaissancehotels.com/istrn

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT