Ramazan Bayramı NAR ile Bereketleniyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan Bayramı NAR ile Bereketleniyor!

Anadolu lezzetlerini, geleneklerini ve tükenmekte olan üretim deneyimini koruma altına alarak markalaştıran NAR Natural & Regional Ramazan Bayramı için gurme koleksiyonundan incirli cevizli lokum ve akide şekerini öneriyor!..

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 3, 2010

03.09.2010

Anadolu lezzetlerini, geleneklerini ve tükenmekte olan üretim deneyimini koruma altına alarak markalaştıran NAR Natural & Regional Ramazan Bayramı için gurme koleksiyonundan incirli cevizli lokum ve akide şekerini öneriyor!..

NAR NATURAL & REGIONAL İNCİRLİ CEVİZLİ LOKUMU
Geleneksel Türk lezzet kültürünün vazgeçilmez şekerlemeleri arasında olan lokum, kıvamını ve lezzetini kullanılan malzemelerden çok, ustanın hünerinden alır. Osmanlı döneminde ``boğazı rahatlatmak`` anlamında ``rahatü`I-hulkum`` olarak isimlendirildiği ve yemeklerden sonra sindirimi kolaylaştırmak amacıyla yenildiği bilinir. Yüzyıllar içinde Türk konukseverliğinin ayrılmaz bir parçası olan ikramların başköşesine kurulan lokum, günümüzün de eşsiz lezzetleri arasında yer alıyor.

NAR Natural & Regional’ın özel olarak incirli ve cevizli olarak sunduğu lokumu tazeliğini son parçasına kadar korumak üzere tasarlanmış özel kutusunda sunuluyor.

NAR NATURAL & REGIONAL AKİDE ŞEKERİ
Kökleri 16. yüzyıla kadar uzanan akide şekeri, Osmanlı İmparatorluğu`nda sadakati temsil ettiği için askeri törenlerde, düğün ve diğer kutlamalarda sıkça kullanılan bir simgeydi. Akide şekeri, çeşitli meyve ve yemişlerin şeker ile birlikte kaynatılmasıyla elde edilir, tek başına yenilebildiği gibi çay ya da kahvenin yanında lezzetli bir tatlandırıcı olarak da kullanılır.

Tüm doğallıkları ile Antep fıstığı, badem, fındık, ceviz, kahve, kakao, çilek, gül, tarçın, bergamot, mandalina, portakal, vişne, limon, nane, muz, ahududu, susam, nar ve nane limon çeşitleriyle NAR Natural & Regional tarafından zenginleştirilen akide şekeri, şık tasarımlı özel NAR kutusunda bir araya geliyor…

Geleneksel olanla doğal olanı bir arada sunan NAR’ın lokum ve akide şekeri koleksiyonunu diğer organik ve doğal ürünleri ile birlikte; NAR Natural & Regional internet sitesi www.nargourmet.com, ATÜ Duty Free / İstanbul Atatürk Havalimanı, Armaggan / Nişantaşı, Antre Gourmet / Cihangir, Maslak Mutfak Sanatları Akademisi / Material, Park Peynir / İstinye Park, Swiss Gourmet / İstanbul ve İzmir Swiss Otel, Moda Manavı / Moda, Kozyatağı - Ulus ( Gourmet Garage) - Etiler -Kavacık - Kemerburgaz Şütte’lerde ve Zeytinhane/Ankara’da bulabilirsiniz…

Ramazan Bayramı NAR ile bereketleniyor!...

Adres: Bostancı Yolu Cad. Keyap Sitesi B2 Blok No: 27 Y.Dudullu Ümraniye İstanbul
Telefon: 0216 314 36 80
Web: www.nargourmet.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT