Ramazan Bayramı´nda Seyidoğlu´ndan Tepsi Tepsi Baklava

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan Bayramı´nda Seyidoğlu´ndan Tepsi Tepsi Baklava

Seyidoğlu; bayramların vazgeçilmezi, geleneksel lezzetimiz baklavayı farklı çeşit ve özel fiyatlarla tatlı severlere sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 3, 2010

03.09.2010

Seyidoğlu; bayramların vazgeçilmezi, geleneksel lezzetimiz baklavayı farklı çeşit ve özel fiyatlarla tatlı severlere sunuyor.

Yarım asrı aşkın süredir baklava denince ilk akla gelen isimlerden olan Seyidoğlu, Ramazan Bayramı’nda evlerimize tepsi tepsi geliyor. Bayram baklavasız olmaz diyen ve misafirlerini geleneksel tatlarla ağırlamak isteyenlerin tercihi her zamanki gibi Seyidoğlu olacak.

Baklava yapmaya zamanınız yoksa ya da yapmasını bilmiyorsanız üzülmeyin. Seyidoğlu, lezzeti ile ev baklavasını aratmayan çeşitlerini özel fiyatlarla sunuyor. 65 TL fiyatlı küçük tepsiyi tercih edebileceğiniz gibi; bayramda misafirim çok olur diyorsanız 130 TL fiyatlı büyük boy tepsiyi de seçebilirsiniz. Ziyaretinize gelen akraba ve dostlarınıza Seyidoğlu baklavalarını keyifle ikram edip bayram çoşkusunu birlikte yaşayabilirsiniz. Hep birlikte yenen güzel bir bayram yemeği sonrası ya da kısa bayram ziyaretlerinde en güzel ikram Seyidoğlu baklavaları olacak.

Anadolu mutfağının en özel zenginliklerinden biri olan baklava, incecik hamurunun açılmasından, pişirilip şerbetinin verilmesine kadar büyük bir özenle hazırlanması gerekiyor. Seyidoğlu’nun Gaziantep reçetesiyle, her gün taptaze ürettiği farklı çeşitteki baklavalar, bayram öncesi ve süresince, klasik ve ekspres mağazalarda sizleri bekliyor.

İstanbul Seyidoğlu Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT