Ramazan Sofralarına Lezzet Katıyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan Sofralarına Lezzet Katıyor!

Osmanlı Tulumbacısı sıra dışı çeşitleriyle bu zenginliğe yeni lezzetler katıyor. Henüz denemediyseniz Ramazan ayında Osmanlı Tulumbacısı tatlılarıyla siz de tanışın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 24, 2013

Osmanlı Tulumbacısı zengin çeşitleri ve eşsiz tulumba tatlılarıyla Ramazan sofralarına yeni lezzetler katıyor. Geleneksel tulumba tatlısı ile farklı lezzetleri bir araya getiren Osmanlı Tulumbacısı tatlarıyla beğeni topluyor. Siz de Ramazan ayında iftar sofralarına eliniz boş gitmeyin ya da misafirlerinize bu sıra dışı tulumba tatlılarıyla ikramda bulunarak sevdiklerinizi mutlu edin.

11 ayın sultanı Ramazan’da kurulan sofraların keyfi bir başkadır. Aile ve dostlarla bir araya gelmeye vesile Ramazan sofralarının zenginliği iştah açar. Osmanlı Tulumbacısı sıra dışı çeşitleriyle bu zenginliğe yeni lezzetler katıyor. Henüz denemediyseniz Ramazan ayında Osmanlı Tulumbacısı tatlılarıyla siz de tanışın.

Osmanlı Tulumbacısı özel üretim glikozsuz tulumba çeşitleriyle göz dolduruyor. Çıtır çıtır, sade ve çikolatalı, karamelli, meyveli Antep fıstıklı tulumbalar ile misafirlerinizi ağırlayabilir veya davetli olduğunuz iftar sofralarına şaşırtıcı tatlar katabilirsiniz. Ramazan boyunca tatlı yiyip tatlı konuşmak isteyenler için; çikolata, frambuaz, kahve, karamel, portakal ve tarçınlı çeşitleriyle de Osmanlı Tulumbacısı her damak zevkine hitap ediyor. Osmanlı Tulumbacısı tatlılarıyla bu Ramazan herkes için daha afiyetli geçecek.

Osmanlı Tulumbacısı’nın başta İstanbul olmak üzere Ankara, Bursa, İzmir ve bir çok şehirde şubesi bulunuyor.

www.osmanlitulumbacisi.com

Ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT