Ranchero, İlk Ayında 5 Bin Kişi Ağırladı

Ranchero, İlk Ayında 5 Bin Kişi Ağırladı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ranchero, İlk Ayında 5 Bin Kişi Ağırladı

Ranchero, Trump Cadde’de uygulamaya koyduğu “açık mutfaklı küçük restoran” konseptini, önümüzdeki yıllarda Türkiye geneline de yaymayı planlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 18, 2014

Türk&Meksikalı bir aile tarafından işletilen ve orjinal lezzetleriyle adını duyuran Ranchero, küçük alanlara büyük lezzetler sığdırdığı yeni konseptli 3. restoranını Ocak ayı ortasında İzzet Çapa’nın projesi Trump Cadde’de açtı. “İstanbul’un Meksikalısı” yeni adresindeki ilk ayında yaklaşık 5 bin misafir ağırladı. Mekanın menüsünde ağırlıklı olarak Anadolu mutfağındaki lavaşa benzeyen Tortillalar ile hazırlanan Burrito isimli dürümler, dana veya tavuk etinin farklı baharat ve soslarla harmanlanarak sunulduğu et yemekleri, renkli salatalar ve Meksika usulü burgerler yer alıyor. Ranchero, Trump Cadde’de uygulamaya koyduğu “açık mutfaklı küçük restoran” konseptini, önümüzdeki yıllarda Türkiye geneline de yaymayı planlıyor.

Gerçek Meksika yemeklerinin İstanbul’daki adresi RANCHERO’nun, Trump Cadde’deki yeni şubesi ilk ayda müşteri akınına uğradı. Fajita, Burrito, Nachos gibi klasikleşen Meksika lezzetlerini denemek üzere yaklaşık 5 bin kişi Trump Cadde’nin Ranchero’suna geldi. Mekanda yemekler, açık mutfaklarda hızlı biçimde hazırlanarak büyük ve doyurucu porsiyonlar halinde sunulurken yemek sonrasında ise misafirlere, reçetesi, Tanyeri&Gonzalez ailesinin Meksika’da yaşayan büyükannelerine ait olan Ranch kokteyli ikram ediliyor. Onlarca farklı sosa sahip Ranchero mutfağında, Tortillalar ve mısır cipsleri, Meksika’dan getirilen özel makinelerde günlük olarak üretiliyor.

Detaylı bilg için; www.ranchero.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT