Rengarenk Paskalya Sepetiniz Divan’dan…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Rengarenk Paskalya Sepetiniz Divan’dan…

Nisan ayının en keyifli günleri yaklaşıyor. Divan Pastanelerinin paskalya sepetinde rengarenk sürprizler sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 24, 2011

24.03.2011

Nisan ayının en keyifli günleri yaklaşıyor. Divan Pastanelerinin paskalya sepetinde rengarenk sürprizler sizleri bekliyor.

Baharın gelişini müjdeleyen en keyifli anlardan biri, içinde rengarenk yumurtalar ve çikolatadan tavşanlar bulunan kocaman bir Paskalya sepetini pastane vitrininde gördüğümüz dakikalardır.

Divan şefleri hünerli elleri ve estetik yaratıcılıklarıyla, Paskalya’ya özel nefis ürünler hazırladılar. Tekli yumurta çikolata, dörtlü yumurta çikolata seti, dört boy tavşan çikolata, iki boy büyük yumurta ve eğlenceli keseler içerisinde bebek yumurtalar sizi Paskalya ruhuna sokarken, çikolata parçacıkları ile hazırlanmış lezzetli Paskalya pastası ve keyifli desenlerle süslenmiş rengarenk macaronlar sizi çocukluğunuzun neşeli günlerine geri götürecek.

Eğlenceli yumurtalar, şirin puantiyeli macaronlar ve nefis çikolatadan hazırlanmış haylaz tavşanlar içeren Divan’ın Paskalya’ya özel ürünleri ile hem çocuklarınıza hem de kendinize lezzetli bir armağan verebilirsiniz.

İstanbul Divan Pastaneleri Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT