Şehrin En Lezzetli ve Keyifli Brunch’ı Spago’da

Şehrin En Lezzetli ve Keyifli Brunch’ı Spago’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin En Lezzetli ve Keyifli Brunch’ı Spago’da

Maçka Parkı ve eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde, her Pazar 11:00 – 15:00 arası deneyimleyebileceğiniz, Brunch’ın kişi başı fiyatı 180 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 7, 2015

Üst üste 21 sene boyunca Oscar ödül törenlerinin resmi partilerini düzenleme başarısı gösteren, iki Michelin yıldızlı dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck’ın ikonik restoranı Spago, şehrin en lezzetli brunch’ı ile Pazar sabah keyfinizini taçlandırıyor.

Wolfgang Puck’ın seyahatleri sırasında keşfettiği lezzetlerin yanı sıra kendi imzasını taşıyan yemeklerin yer aldığı brunch menüsü masaya servis konsepti ile lezzet tutkunlarıyla buluşuyor. Dört course’dan oluşan menüde, başlangıç olarak tereyağı, reçel çeşitleri ve falafel ile servis edilen kruvasan çeşitleri, pretzel, foccaccia, simit, açma gibi ev yapımı hamur işleri yer alıyor. Çin Usülü Tavuk Salatası, Akdeniz Çoban Salatası, Balkabağı Tortellini, Sashimi Salatası ve Somonlu Pizza’dan oluşan Spago’nun Paylaşımlık Favori Başlangıçları’nın ardından ana yemek olarak ise; Kızarmış Susamlı Bagel, Benedict soslu Organik Poşe Yumurta, Istakozlu Karışık Salata, Buharda Pişrilmiş Hong Kong Usulü Levrek, Izgara Jumbo Karides, El Yapımı Linguini Makarna, Tavada Kızarmış Organik Tavuk, Shangai Noodle Makarna ya da Izgara Dana Burger Szechuan Usulü Izgara Steak sunuluyor. Çarkıfelek Çikolata Kek, Portakallı Çörek ve Fuji Elma Çıtırı’dan oluşan Spago’nun Paylaşımlık Tatlıları ile devam eden menü, St. Regis’in imzası niteliğindeki Bloody Mary ikramı ile “beklentilerin ötesinde” bir brunch keyfi sunuyor.

Lezzetli menüsü, modern tasarımı ve kendine özgü detayları ile dikkat çeken Spago’da, İstanbul’un en yeşil ve en büyük parklarından Maçka Parkı ve eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde, her Pazar 11:00 – 15:00 arası deneyimleyebileceğiniz, Brunch’ın kişi başı fiyatı 180 TL.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: SPAGO

Adres: St. Regis Istanbul, Mim Kemal Öke Cad. No:35, Nişantaşı
Tel: 0 212 368 08 08

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT