Sevgililer Günü Gezi İstanbul Maslak Farkıyla

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü Gezi İstanbul Maslak Farkıyla

Gezi İstanbul Maslak, Michelin yıldızlı restoranların gözde şefi Detlev Schmidkunz’un maharetli ellerinden çıkan birbirinden lezzetli yemekler ve zengin şarap çeşidi ile Sevgililer Günü’nde aşk tazelemek isteyenlerin masalarını süsleyecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 1, 2012

25.01.2012

Sevgilinizi Michelin yildizli restoranlarin gözde ismi Detlev Schmidkunz tarafindan hazirlanan lezzetlerle şimartin

Gezi İstanbul Maslak, Michelin yıldızlı restoranların gözde şefi Detlev Schmidkunz’un maharetli ellerinden çıkan birbirinden lezzetli yemekler ve zengin şarap çeşidi ile Sevgililer Günü’nde aşk tazelemek isteyenlerin masalarını süsleyecek. Planınızı çoktan yapmış ve ne hediye alacağınızı düşünüyorsanız da aşk temalı romantik pastalardan biriyle veya özel kutulardaki el yapımı çikolatalar ve cookieler ile sevgilinizin gönlünü yeniden kazanabilirsiniz.

Siz yeter ki sevginizi göstermek isteyin, gerisini hiç düşünmeyin. Telefonla siparişinizi* verin, pasta ve cookiler en kısa zamanda adresinize teslim edilsin. Hem de Gezi İstanbul Maslak tarafından size özel bir sürprizle birlikte. (*Yalnızca Maslak bölgesi sınırları içerisinde bulunan adreslere sipariş kabul edilmektedir.)

Sevgililer gününe özel hazırlanan mönü, yoğun iş ortamından bir süre uzaklaşarak arkadaşlarıyla lezzetli bir öğle yemeğinde buluşmak isteyenler için de lezzet ve keyfin harmanlandığı bir alternatif olarak sunulmaktadır. Dilerseniz öğle yemeği için de telefonla sipariş verebilir ve her 14. kişiye verilecek sürprizlerden birini kazanabilirsiniz.

GEZİ İSTANBUL MASLAK: 0212 214 73 33

ADRES: WINDOWIST TOWER Eski Büyükdere Cad. No: 26, MASLAK / İST.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT