Sevgililer Günü’nde Aşkınız Ranchero’da Alevlensin!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü’nde Aşkınız Ranchero’da Alevlensin!

İstanbulluları, binlerce yıllık Meksika mutfağının gerçek lezzetleriyle tanıştıran Ranchero Restaurant, Sevgililer Günü için “El Amor” adını verdiği Latin esintili özel bir “Aşk Mönüsü” hazırladı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2011

14.02.2011

İstanbulluları, binlerce yıllık Meksika mutfağının gerçek lezzetleriyle tanıştıran Ranchero Restaurant, Sevgililer Günü için “El Amor” adını verdiği Latin esintili özel bir “Aşk Mönüsü” hazırladı. Ranchero’nun, 14 Şubat günü, canlı Latin müzikleri eşliğinde ağırlayacağı çiftlere bir de sürprizi var. Mekanı işleten ailenin Meksika’da yaşayan müzisyen büyük anneleri Pilar Gonzalez Arrieta’nın aşk, sevgi ve özlem temalı şarkılardan oluşan albümü, bu özel günün anısı olarak Ranchero’nun aşık çiftlerine hediye edilecek.

“İstanbul’daki Meksikalı” Ranchero Restaurant, Sevgililer Günü’nde Meksika’ya özgü yerel lezzetler eşliğinde aşklarını tazelemek isteyen çiftler için özel bir program hazırladı. Misafirlerini, Latin esintili romantik şarkılar eşliğinde karşılayacak olan mekan, aşkları alevlendiren 14 Şubat mönüsü, canlı Latin müziği ve sürpriz hediyesi ile unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatacak.

“El Amor” Aşkınıza Lezzet Katacak!

Ranchero’nun şefleri, kökü Aztek ve Maya uygarlıklarına dayanan binlerce yıllık Meksika mutfağından seçtikleri en özel lezzetleri, bu anlamlı gün için bir araya getirdi ve hazırladıkları 14 Şubat Sevgililer Günü mönüsüne, İspanyolca’da aşk anlamına gelen “El Amor” adını verdi. Meksika yemeklerinin vazgeçilmez eşlikçisi Margarita veya özel kokteyller ile beraber sunulan El Amor’da başlangıç olarak bir Aztek çorbası olan Sopa De Azteca yer alıyor. Aşkınızı ısıtacak bu yerel çorbanın ardından sunulan aperatif ise bir Meksika klasiği olan “Nachos”.

14 Şubat 2011 Sevgililer Günü’nü adeta bir lezzet şölenine çevirecek ana yemekte ise çiftlere tek bir seçenek yerine Meksika mutfağının birbirinden orijinal yemekleri “Pollo Picoso, Fajita, Enchiladas Chilangas, Burrito Ranchero, Chimichanga Supremo” arasında seçim yapma fırsatı sunuluyor. Yemeğin finalinde ise tatlı olarak brownie yer alıyor. Bir şişe şarap ya da bir karaf Sangria veya limitsiz alkolsüz içecek seçenekleriyle sunulan Sevgililer Günü Mönüsünün fiyatı ise kişi başı 140 TL.

Adres: Bağdat Caddesi 468/A Suadiye İstanbul
Telefon: 0216 380 65 01
Web: www.ranchero.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT