Sevgililer Günü’ne Özel Menüler

Sevgililer Günü’ne Özel Menüler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü’ne Özel Menüler

İstanbul’un yeni ve en büyük oteli Hilton Istanbul Bomonti, Sevgililer Günü’nde çiftlere an az aşkın kendisi kadar etkileyici akşam yemeği menüleri sunacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 22, 2014

İstanbul’un yeni ve en büyük oteli Hilton Istanbul Bomonti, Sevgililer Günü’nde çiftlere an az aşkın kendisi kadar etkileyici akşam yemeği menüleri sunacak.

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi deneyimli executive şef Yannis Manikis yönetiminde Sevgililer Günü’nde çiftleri şımartacak lezzetler sunacak. Otelin şık restoranı the globe’da, 14 Şubat için özel hazırlanan menüler servis edecek.

14 Şubat gecesini eşsiz lezzetlerle tatlandırmak isteyen konuklar, büyük bir özenle hazırlanan et yemeklerinin yanı sıra afrodizyak etkili deniz ürünlerinden veya Tokyo bardan Japon şeflerce hazırlanmış sushi seçeneklerinden seçim yapabilecek. Aşkı ve romantizmin gücünü simgeleyen çikolata şelalesi ise tüm sevenlere en güzel anıları kadar tatlı deneyimler yaşatacak.

Eşsiz lezzetler ve 14 Şubat’a özel hazırlanacak köpüklü kırmızı kokteyl eşliğinde unutulmaz bir akşam geçirmek isteyen çiftlerin seçimi olacak Hilton Istanbul Bomonti, çift kişilik Sevgililer Günü yemeğini 280 TL’ye sunuyor.

Hilton İstanbul Bomonti’de yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın!

Rezervasyon: 0212 375 30 00 http://hilton.com.tr/tr/hiltonistanbulbomonti/

sevgililergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT