Starbucks’ta Yepyeni Bir Lezzet Serüveni

Starbucks’ta Yepyeni Bir Lezzet Serüveni

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Starbucks’ta Yepyeni Bir Lezzet Serüveni

Starbucks baharı, Yeni Macchiato lezzetleri ve Yeni tek kökenli kahvesi ‘Colombia Nariño’ ile karşılıyor .

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 18, 2014

Caramel Macchiato ile misafirlerin gönlüne taht kuran Starbucks, bu platforma bahar dönemine özel iki yeni lezzet (Vanilla & Hazelnut Macchiato) ekliyor. 2014 itibariyle menüsüne eklediği tek kökenli kahve deneyiminin bu sezonki müjdecisi ‘Colombia Nariño’. And Dağlarının yükseklerinde yetişen bu tek kökenli özel kahve, yumuşak içimi ve belirgin fındık tadıyla farklı bir Latte deneyimi yaşamak isteyen kahve severler için birebir.

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan Starbucks’ta sizi bu bahar yepyeni kahveler bekliyor.

Starbucks’ın yeni dönem kahveleri Vanilla ve Hazelnut Macchiato kahve tutkunlarını, macchiato’nun yoğun espresso ve kremamsı katmanlarının harika bir sonla bütünleştiği yepyeni bir lezzet serüvenine çıkarıyor.

Starbucks’ın yeni tek kökenli kahvesi: Colombia Nariño

Starbucks ayrıca, misafirlerini dünyanın farklı noktalarından tek kökenli kahvelerle buluşturmaya da devam ediyor. Starbucks, yeni dönem ikinci kahve seçeneği olan Colombia Nariño’yu misafirlerine sunuyor.

And Dağları’nın yükseklerinde yetişen ve fındık ve bitkisel aromalara sahip tek kökenli Colombia Nariño, farklı bir kahve deneyimi yaşamak isteyenlerin tercihi oluyor.

Üstelik farklı bir macchiato deneyimi için Vanilla ve Hazelnut Macchiato’yu Colombia Nariño ile deneyebilir, kendinize özel kahvenizi yaratabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT