Sufle, Kahve ve Dondurmada Fırsat

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sufle, Kahve ve Dondurmada Fırsat

Pizza Hut, en çok tercih edilen yan ürünlerinde avantajlı bir indirim sunuyor. Sufle, kahve, dilim dondurma ve elma dilim patatesin her biri 2,5 TL’den satışa sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 8, 2011

08.12.2011

Sufle, Kahve, Patates ve Dondurmada Cazip Fırsat

Pizza Hut, en çok tercih edilen yan ürünlerinde avantajlı bir indirim sunuyor. Sufle, kahve, dilim dondurma ve elma dilim patatesin her biri 2,5 TL’den satışa sunuluyor.

Çikolata lezzetinin doruğa çıktığı sufle, lezzetli dilim dondurma, elma dilim patates ve kahve Pizza Hut’ta cazip bir indirimle sizleri bekliyor. Pizza Hut’ın en çok tercih edilen bu 4 yan ürününün her biri 2,5 TL fiyatla satışa sunuluyor. Pizzanıza eşlik edecek elma dilim patates ya da yemek sonrası tercih edebileceğiniz tatlı ve kahveler için bu fırsatı kaçırmayın.

Pizza Hut’ın keyifli atmosferinde ya da evinizde sevdiklerinizle birlikte bu tatları deneyin, sofranızın lezzetine lezzet katın! Sufle ve elma dilim patatesi evinizin sofrasında tercih etmek isterseniz tek yapmanız gereken 444 6 555’i aramak ya da www.pizzahut.com.tr’ye tıklamak.

Web: www.pizzahut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT