Tatilde Lezzetli Bir Sofranın Keyfini Çıkarın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tatilde Lezzetli Bir Sofranın Keyfini Çıkarın

Yaklaşan sömestir tatilinde çocuğunuzla keyifli bir organizasyon planlamak istiyorsanız, yemek saati için Pizza Hut’ın sıcak atmosferini tercih edebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 12, 2012

12.01.2012

Pizza Hut’tan çocuklara özel “Mini Mini Menü”, “Hani Bana Menü”, “Makaroni Menü”
Tatilde çocuğunuzla lezzetli bir sofranın keyfini çıkarın

Yaklaşan sömestir tatilinde çocuğunuzla keyifli bir organizasyon planlamak istiyorsanız, yemek saati için Pizza Hut’ın sıcak atmosferini tercih edebilirsiniz. Pizza Hut’ın çocuklara özel Mini Mini Menü, Hani Bana Menü ve Makaroni Menü gibi seçeneklerinin yanı sıra küçük boy pizza alternatifleri de çocuğunuz için lezzetli bir armağan olacak. Ayrıca siz de pizza, makarna, salata ve tatlı çeşitleriyle kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

Sömestir tatilinde çocuğunuzla birlikte lezzetli bir sofrada vakit geçirmek istiyorsanız Pizza Hut’ın geniş menüsü size birbirinden enfes seçenekler sunuyor. Pizza Hut’ın çocuklara özel Mini Mini Menü, Hani Bana Menü ve Makaroni Menü’sü küçük tat avcıları için tercih edebileceğiniz alternatiflerden. Çocuğunuz pizza ve suflesini yerken siz de en sevdiğiniz pizzayı, makarnayı, salatayı ya da tatlıyı sipariş vererek lezzetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Pizza Hut’ın Mini Mini Menü’sünde 3 malzemeli küçük boy pizza, elma dilim patates ve 1 küçük içecek yer alıyor. Hani Bana Menü ise 3 malzemeli küçük boy pizza, sufle ve 1 küçük içecekten oluşuyor. Spaghetti tutkunu minikler ise çorba, spaghetti ve 1 küçük içecekten oluşan Makaroni Menü’yü tercih edebilirler. 12 yaşa kadar olan çocuklar için hazırlanan bu menülerin yanı sıra Pizza Hut’ın lezzetli pizza, makarna ve salata seçeneklerinden de tercih ederek özel bir sofra oluşturabilirsiniz.

Tüm bu lezzetleri evinizin sofrasında tatmak istiyorsanız tek yapmanız gereken 444 6 555’i aramak ya da www.pizzahut.com.tr’ye tıklamak.

www.pizzahut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT