Tavuk Dünyası Yeni Konseptiyle Vialand AVM’de!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tavuk Dünyası Yeni Konseptiyle Vialand AVM’de!

BTD Gıda, yeni markası Beyaz Tabak’ı Türkiye’nin ilk mega tema parkı ile alışveriş merkezi konseptini bir arada sunan Vialand’de açtı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 29, 2013

BTD Gıda, Tavuk Dünyasının ardından yepyeni konseptiyle müşterileriyle Vialand AVM’de buluşuyor. Tavuk Dünyası markasıyla 1 yılda birçok başarıya imza atan ve müşterileri tarafından dilden dile dolaşan BTD Gıda, Beyaz Tabak markasıyla restoran sektörüne yepyeni bir soluk getiriyor.

BTD Gıda, yeni markası Beyaz Tabak’ı Türkiye’nin ilk mega tema parkı ile alışveriş merkezi konseptini bir arada sunan Vialand’de açtı. Alışveriş merkezlerinde alışılmış lezzetlerin dışına çıkan Beyaz Tabak, müşterilerine kırmızı ve beyaz etten oluşan özel reçeteli ürünleri ile farklı lezzetler sunuyor. Tadı damaklarda kalacak bu özel marineli lezzetleri ise kaliteli sunumlarıyla birleştiriyor. Ayrıca Tavuk Dünyası’nın hiçbir ürününde MSG kullanılmıyor.

Zengin mönüsünü tabaklarına yansıtan Beyaz Tabak, kırmızı ya da beyaz eti bol yeşillikli muhteşem salatası, özel sosla harmanlanmış nefis makarnası ve buharda haşlanmış lezzetli sebzeleriyle sunuyor. Bu eşsiz lezzetleri tadı damağınızda kalacak tatlılarla sonlandırmak ise size kalıyor.

Zengin mönü, kaliteli servis ve lezzetli yemekleri ulaşılabilir kılan Beyaz Tabak’ı siz de deneyin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT