TEKSÜT’ten Yılbaşı Sofraları İçin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri TEKSÜT’ten Yılbaşı Sofraları İçin

Yeni yıl kutlamasının yapıldığı görkemli sofraların en çok tercih edilen lezzetlerindendir peynirli alternatifler.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 17, 2013

Günler öncesinden özenle planlanan yılbaşı sofralarının en önemli ikramlarından biri de peynirli atıştırmalıklardır. TEKSÜT’ün geniş ürün yelpazesinde yer alan peynirlerle tadına doyum olmayacak lezzetler hazırlayabilirsiniz. Kaşar peynirli, hardallı kanepeler ve krem peynirli, otlu dip soslar 2014’ü karşılayacağınız sofralar için enfes seçimler.

Yeni yıl kutlamasının yapıldığı görkemli sofraların en çok tercih edilen lezzetlerindendir peynirli alternatifler. TEKSÜT’ün krem peynirden kaşar peynire, yöresel peynirlerden labneye uzanan geniş ürün yelpazesi davet sahiplerinin işini kolaylaştırıyor. Hardallı, kaşar peynirli küçük kanepeler, havuçlar ve grissini’ler için otlu, krem peynirli dip soslar, yöresel peynirlerden hazırlanan leziz bir tabak yılbaşı sofraları için ideal alternatifler.

Yılbaşı sofranız için, tost ekmeklerini, kenarlarını aldıktan sonra istediğiniz büyüklüğe göre, küçük eşit parçalar halinde kesebilir, her ekmek parçasına önce ince bir tabaka hardal, ardından TEKSÜT Krem Peynir sürüp üzerine bir dilim TEKSÜT Kaşar Peyniri, bir dilim dana jambon, bir adet kokteyl zeytin ekleyerek kürdan takıp leziz atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz.

Havuçlar, salatalıklar ve grissini’ler için de TEKSÜT Krem Peynir’le enfes bir dip sos oluşturabilirsiniz. Bu dip sos için, TEKSÜT Krem Peynir’in içine ince kıyılmış taze fesleğen, maydanoz, taze soğan ve ezilmiş 1 diş sarımsak ekleyip karıştırmanız yeterli. TEKSÜT’ün diğer tüm ürünleriyle de, kendi damak tadınıza göre, enfes tarifler hazırlayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT