Testi Garden Restaurant Yenilendi

Testi Garden Restaurant Yenilendi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Testi Garden Restaurant Yenilendi

Testi Garden Restaurant, Anadolu yöresine ait otantik bir yemek olan testi kebabını yöresel özelliğini bozmadan aynı kalite ile 21 yıldır sunmaktadır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 9, 2014

Testi Garden Restaurant, Anadolu yöresine ait otantik bir yemek olan testi kebabını yöresel özelliğini bozmadan aynı kalite ile 21 yıldır Sarıyer Tarabyaüstü’nde İstanbul ve çevre illerden ve bir çok yabancı ülkeden gelen misafirlerine sunmaktadır.

Muhteşem tasarlanmış iç mekanı ile 150 kişilik ahşap ve özel taşlarla dekore edilmiş kışlık salonu, 300 kişilik orman ile iç içe meyve ağaçları altında muhteşem tasarlanmış botanik bahçesinde serin yaz akşamlarının vazgeçilmezi Testi Garden, daha önceki sezonlarda olduğu gibi birçok ünlü ve seçkin bürokrat, sanatçı, yazar ve işadamlarına ev sahipliği yapmıştır.

Müşteri memnuniyetini esas alan mekanın yeni işletmecileri sektördeki 20 yıllık tecrübesiyle Ali ALTUN ve yine sektördeki 20 yıllık tecrübesiyle profesyonel müzik adamı Erdal SARIBOĞA’dır..Cuma ve Cumartesi geceleri Grup Revan’ın sahne aldığı Testi Garden Restaurant,müşteri odaklı çalışma prensibi, hızlı servis kalitesi ve alanında uzman ekibi ile siz konuklarını hafta içi hergün 10:00 ila 02:00 arasında yeni yüzüyle hizmet kalitesini genişleterek ağırlamaktadır.

Rezervasyon: 0212-223 13 51
www.testigarden.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT