The Marmara Pera’da Yaza Sağlıklı Girin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Marmara Pera’da Yaza Sağlıklı Girin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 11, 2012

11.05.2012

Her ay hazırladığı özel mönülerle adından sıkça söz ettiren Cafe Marmara, 14-25 Mayıs tarihleri arasında misafirlerine sunacağı, hafif lezzetlerden oluşan mönüyle yaza merhaba diyor.

The Marmara Pera, Ege yöresine ait otları ve zeytinyağlı Ege yemeklerini Cafe Marmara’nın usta şeflerinin yorumuyla sunuyor.

The Marmara Pera, sağlıklı yaşam felsefesini benimsemiş, yaza girerken formunu korumak isteyenler için özel mönü hazırladı. The Marmara Pera’nın usta şefleri tarafından titizlikle hazırlanan mönüdeki çeşitler sağlıklı yaşamın adeta sırrını veriyor.

Mönüde 16-23 TL arasında değişen fiyatlarla; yeşillik buketi, patates, havuç ve arpacık soğan ile sunulan zeytinyağlı ve bütün olarak kendi yaprakları ve kök sebzelerle pişirilmiş, parmesan peyniriyle gratine edilmiş fırında İtalyan usulü enginar bulunuyor. Değişik lezzetleri tatmaktan hoşlananlar içinse bahçe yeşillikleri ve verde sos ile servis edilen ızgara enginar carpaccıo tavsiye ediliyor. Zeytinyağlı yeşil kuşkonmaz ile körpe roka yaprakları ve Hollandez sos eşliğinde sunulan ızgara baby kuşkonmaz adeta damaklarda lezzet şöleni yaşatacak.

Ana mönü sonrası tatlı ziyafeti yaşamak isteyen misafirler ise sabayon sosla gratine edilmiş çilek gratine, çilekli milföy pasta ya da çilekli tart arasından diledikleri tercihi yapabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT