The Ritz-Carlton, İstanbul’da Kadınlar Haftası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Ritz-Carlton, İstanbul’da Kadınlar Haftası

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yenilenmeye ve kendinize zaman ayırmaya ne dersiniz? 4-11 Mart arasını Kadınlar Haftası olarak ilan eden The Ritz-Carlton, İstanbul bu özel günü hafta boyunca kutlayarak, sürprizleriyle misafirlerinin hayatına renk katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 4, 2012

28.02.2012

The Ritz-Carlton, İstanbul’un kadınlara özel sürprizleriyle yenilenmenin tam zamanı

The Ritz-Carlton, İstanbul, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için 1 hafta boyunca kadın misafirlerine özel bir program sunuyor. 4-11 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan haftada mimoza teması, özel indirimler, bakım fırsatları, küçük detaylarla süslü hediyeler ve daha birçok sürpriz yer alıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yenilenmeye ve kendinize zaman ayırmaya ne dersiniz? 4-11 Mart arasını Kadınlar Haftası olarak ilan eden The Ritz-Carlton, İstanbul bu özel günü hafta boyunca kutlayarak, sürprizleriyle misafirlerinin hayatına renk katıyor.

The Ritz-Carlton, İstanbul’da Kadınlar Haftası’nın teması, mimoza. Misafirleri sabunlardan çiçek detaylarına, losyonlardan kolonyalara kadar her yerde mimozalar karşılıyor. Ayrıca hafta boyunca The Ritz-Carlton Spa’ya gelen kadın misafirler, en özel seçeneklerle buluşturuluyor. Kahveli, çikolatalı, ballı, kırmızı şaraplı yüz veya vücut bakımları ile narlı vücut bakımı, hafta boyunca, yenilenmek isteyenleri bekliyor.

The Ritz-Carlton Spa’da geçirilen keyifli dakikaların ardından alınabilen öğle yemeği veya çay saati menüsü de kadın misafirlere sunulan seçeneklerden... Misafirler bu lezzetleri isterlerse The Ritz-Carlton Spa’da isterlerse de Lobby Lounge veya Çintemani Restaurant’ta tadabiliyorlar. Öğlen saatleri sirasinda sunulan Bento Box menüsünde siyah zeytinli ve domatesli muffin ile karidesli sezar salatası, tavada kızartılmış tuna balığı, ızgara kuzu pirzola ve vanilyalı armut dilimi servis ediliyor. Çay saatinde ise dört farklı sandviç ikram ediliyor. Ayrıca frambuazlı makaron, çilekli ve vanilyalı tartalet, çikolatalı-fıstıklı krema, unsuz çikolatalı kek ve İngiliz çörekleri de çay saatinin lezzetli çeşitleri arasında yer alıyor.

The Ritz-Carlton Spa’da bu haftaya özel olarak 45 dakika süren yüz bakımlarından biri alındığında 275 TL; 90 dakika süren vücut bakımlarından biri alındığında ise 375 TL ödeniyor. Fiyatlar dahilinde Bento Box veya çay saati menüsü seçilebiliyor.

Bu haftaya özel detaylar bunlarla da sınırlı kalmıyor. 4 ve 11 Mart günleri pazar brunch’ı ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Çintemani Restaurant’ta gerçekleşecek öğlen ve akşam yemekleri de sadece kadınlar için %50 indirimli olarak sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon: (0212) 334 44 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT