Türk ve Dünya Mutfağının En Leziz Tatlarını Sunuyor

Türk ve Dünya Mutfağının En Leziz Tatlarını Sunuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Türk ve Dünya Mutfağının En Leziz Tatlarını Sunuyor

Waffle House aşçıları tarafından özenle yorumlanan çıtır mantı (Özbek mantısı), Özbek mutfağının lezzetlerini sofralara taşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 20, 2015

Türk ve dünya mutfağının en beğenilen tatlarını mönüsünde bulunduran Waffle House, yeni açtığı Bistrotheque-by Waffle House şubeleriyle lezzetseverlere enfes tatlar sunuyor.

Kendi yorumlarıyla farklı dokunuşlar kattıkları Waffle House Mantı, Waffle House Kebap ve Waffle House Pizza’nın yanı sıra Teksas ve Meksika mutfaklarının birleşiminden oluşan tex-mex mutfağının en popüler ve lezzetli yemeği ‘fajita’ da, Türk damak tadına olan yakınlığı nedeniyle Waffle House mönüsünde önemli bir yere sahip.

Yine Waffle House aşçıları tarafından özenle yorumlanan çıtır mantı (Özbek mantısı), Özbek mutfağının lezzetlerini sofralara taşıyor. Eritilmiş peynir dolgulu, zerdeçallı kızarmış risotto topları, arabiatta sos, fesleğenle süslenmiş parmesan peynirinden yapılan Arancini ise gurme lezzet severlerin vazgeçilmezi olacak.

Waffle House ve Bistrotheque-by Waffle House’ların diğer bir deneyimlemeye değer lezzeti, dürümleri. Balıkesir’den özel olarak tedarik edilen etlerle hazırlanan dürümler, taze sebzelerle sote edilerek, sıcacık tortilla ekmeğine sarılıyor; muhteşem soslar ve baharatlarla birleşince enfes bir yemeğe dönüşüyor.

Üstün hizmet kalitesi, kendinizi tamamen evinizde hissedeceğiniz ambiyansı, güler yüzlü personeli, tüm mutfaklarında aylık uygulanan habersiz hijyen denetimi, Waffle House ve Bistrotheque-by Waffle’ı farklı kılan detayları…

www.bistrotheque.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT