Uçuş Öncesi Sağlıklı Beslenmenin Adresi;

Uçuş Öncesi Sağlıklı Beslenmenin Adresi;

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Uçuş Öncesi Sağlıklı Beslenmenin Adresi;

Plus Kitchen, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş yönündeki yeni şubesi ile şimdi nereye giderseniz gidin size eşlik ediyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 1, 2015

Ticari bir proje olmaktan öte bir felsefesi olan, buluştuğu insanların hayatına artı bir değer katan Plus Kitchen, taze, sağlıklı, insana ve çevreye duyarlı ürünleriyle şimdi de seyahatlerinizde size eşlik ediyor.

Yeme – içme sektörüne yepyeni bir soluk getiren Plus Kitchen, seyahat sırasında da hafif ve sağlıklı yemek arayanlara benzersiz alternatifler sunmaya devam ediyor. Yeni şubesini Atatürk Havalimanı’nın açan Plus Kitchen, en hafif yemeklerini yolculuk öncesi ve sonrası için tüm ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. Ağır yemekler bünyeyi yorduğundan havalimanında kurtarıcı bir alternatif olarak açılan Plus Kitchen, hem karın doyuran hem de yolculuk boyunca vücudu yormayan atıştırmalıklarıyla yemek molalarınızı keyfe dönüştürüyor.

Al, götür!
Uçağına yetişmeye çalışırken yemek yemeği unutulanları da unutmayan Plus Kitchen, yolculukta çantanıza atabileceğiniz lezzetli Wrap ve sandviçleri ile de kolaylık sağlıyor. İstanbul’un her yerinde müdavimlerini arttıran Plus Kitchen, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş yönündeki yeni şubesi ile şimdi nereye giderseniz gidin size eşlik ediyor!

www.pluskitchen.com.tr

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Yönü

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT