Umurbey’den 5 Dil Bilen Şarap

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Umurbey’den 5 Dil Bilen Şarap

Türkiye’nin Sauvignon Blanc’i olarak bilinen Umurbey şarapları, artık İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Çince biliyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 4, 2012

04.06.2012

Türkiye’nin en köklü butik şarap üreticilerinden Umurbey, şarap dünyasında yeni trendlerin öncüsü Domaine serisini, Türkiye’de bir ilk olan QR Code uygulamasıyla şarap severlerin beğenisine sunuyor.

Türkiye’nin Sauvignon Blanc’i olarak bilinen Umurbey şarapları, artık İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Çince biliyor!

Şarabın 20 yıllık butik markası Umurbey tarafından üretilen Domaine serisi, Türkiye’de yeni yayılmaya başlayan QR code uygulamasıyla şarap severlerin beğenisine sunuluyor. Umurbey Cabernet Sauvignon Merlot, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc ve Merlot’tan oluşan Domaine serisi, şarap dünyasında yeni trendlerin öncüsü olarak tanınıyor.

Özellikle yabancı müşterisi yoğun olan mekanlarda servis kolaylığı sağlayacak olan Umurbey QR (Quick Response-Çabuk Tepki) Code uygulaması sayesinde, barkod okuyan tüm mobil telefon ve tablet bilgisayarlardan şarapların tadım notlarını takip edebilmek mümkün olacak. Bilgilendirici uygulamaya yakın zamanda Rusça, İspanyolca ve Japonca dilleri de eklenecek.

Umurbey Cabernet Sauvignon&Merlot
Özenle seçilen en gövdeli Cabernet Sauvignon üzümlerinin güçlü, dolgun ve tanenli aroması ile meyvemsi yumuşaklığa sahip Merlot üzümleri birbirlerini dengeler ve bütünler. Dengeli, orta gövdeli, tanenli ve zarif yapısıyla kendini hissettiren Umurbey Cabernet Sauvignon&Merlot burunda vişne, vanilya aromalarını hissettirerek olgun kırmızı meyve karakterleri ön plana çıkarıyor.

Umurbey Sauvignon Blanc
Meyvemsi karakteriyle ferahlatıcı Sauvinon Blanc üzümleri, Umurbey Sauvignon Blanc'a kolay içimli yumuşak bir yapı kazandırır. Güçlü aroması, gövdeli beyaz şaraplar içinde yerini en üst sıralara taşır. Mineral, limon, egzotik meyveleri çağrıştıran aromasıyla Umurbey Sauvignon Blanc, ferah, kalıcı ve zarif bir şaraptır.

Umurbey Cabernet Sauvignon
Burunda önce kırmızı meyveler, sonra ise vanilya ve tarçın kokuları hissettiren Umurbey Cabernet Sauvignon, ağızda ise çok zarif ve belirgin tanenleriyle canlı ve yumuşak bir etki bırakıyor. Umurbey Cabernet Sauvignon, özenle yetiştirilen üzümlerin meyvemsi karakterini açığa çıkarmak için kısa süreli (6 ay) meşe fıçıda dinlendirilmiş bir şaraptır.

Umurbey Merlot
Parlak bordo renge sahip Umurbey Merlot, yoğun bir şekilde kırmızı ve siyah meyve aromalarını hissettiriyor. Ağızda bıraktığı yuvarlak ve yumuşak tanenleriyle Umurbey Merlot, dengeli, zarif ve dolgun bir şaraptır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT