Up Lounge`un Muhteşem Manzarası Eşliğinde `Paella` Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Up Lounge`un Muhteşem Manzarası Eşliğinde `Paella` Keyfi

Yenilenen mönüsü İspanyol mutfağı ağırlıklı olan Up Lounge’nin Paellaları ile büyüleyici manzarasına doyum olmuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 29, 2011

29.06.2011

Yenilenen mönüsü İspanyol mutfağı ağırlıklı olan Up Lounge`nin Paellaları ile büyüleyici manzarasına doyum olmuyor.

Up Lounge, zengin mönüsü ve renkli atmosferi ile yaz aylarının en gözde mekânları arasında yer alıyor. Muhteşem Haliç manzarası eşliğinde İspanyol mutfağının tadı bir başka oluyor. Özellikle de Up Lounge’nin dillere destan “Paellaları” sizi bir lezzet şölenine çağırıyor.

Mönüsünde dünya mutfağını barındıran Up Lounge`da tapas`dan grill`e birçok farklı lezzeti bir arada bulmak mümkün… Paella, İspanyol mutfağının ünvana sahip gözdeleri arasında yer alıyor. Up Lounge’nin usta şefi tarafından hazırlanan Paella, karşı konulmaz tadı ile damaklarda iz bırakıyor. Ana malzemesini pirinç ve safranın oluşturduğu yanı sıra değişik deniz ürünleri ile pişirilen Paella, son yıllarda damak tadına önem verenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Up Lounge’da, Paella`ya yine zengin şarap mönüsünden seçebileceğiniz bir şarap da eşlik edebiliyor.

Up Lounge kokteyllerine de bir şans vermeyi unutmayın !
Up Lounge, yemeklerinin yanı sıra kendine özgü renkli kokteylleri ile de adından söz ettiriyor. Vanilla Sky, Rossini, Pink Martini ve Rose şampanya mojıto gibi kokteyl alternatifleri Up Lounge’da yemeklerin yanı sıra ayrı bir keyif kaynağı…

Muhteşem Haliç manzarasına karşı Brenda Berin’i dinlemek ayrı bir keyif…
Yaz gecelerini coşkulu geçirmek isteyenler için Brenda Berin Cuma akşamları Up Lounge’da sahne alıyor. Brenda Berin, cazdan soul`a, funk`tan house`a söylediği şarkılarla Up Lounge misafirlerine gerçek bir müzik ziyafeti çekiyor.

Geçtiğimiz yaz adından sıkça söz ettiren Up Lounge, Pazartesi’den Cumartesi’ye haftanın altı günü 17.00-03.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Minare Sokak No:12 Asmalımescit Beyoğlu İstanbul
Telefon: 0212 249 92 82-83
Web: www.margroup.tc

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT