Vişne Lezzetiyle Dolu Bir Yaz Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vişne Lezzetiyle Dolu Bir Yaz Keyfi

Özsüt, Temmuz ayına özel sürprizleriyle yaz keyfini doruğa çıkarıyor. Vişne severlerin vazgeçilmezlerinden olan Karaorman Vişne, Temmuz ayı boyunca 39 TL, serinleten lezzetiyle Iced Latté ise 5,90 TL fiyatıyla sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 3, 2012

03.07.2012

Özsüt’ten Temmuz ayına özel fiyatıyla Karaorman vişne lezzetiyle dolu bir yaz keyfi...

Özsüt, Temmuz ayına özel sürprizleriyle yaz keyfini doruğa çıkarıyor. Vişne severlerin vazgeçilmezlerinden olan Karaorman Vişne, Temmuz ayı boyunca 39 TL, serinleten lezzetiyle Iced Latté ise 5,90 TL fiyatıyla sunuluyor. Üstelik bir dilim Karaorman Vişne pastası ve 1 fincan Brazil Sul de Minas Filtre Kahve, Temmuz ayı boyunca Özsüt’te sadece 12,25 TL.

Vişne lezzetinde bir Temmuz keyfi yaşamak için Özsüt’te özel fırsatlar tatlı tutkunlarını bekliyor. Özsüt’ün Temmuz ayına özel fiyatlarla sunduğu lezzetleri yaz keyfinize benzersiz tatlar katacak.

Özsüt’ün Temmuz ayı pastası Karaorman Vişne! Vişneli şurup ile ıslatılmış genoise kekin; çikolatalı mousse, beyaz krema ve taptaze vişnelerle birleşiminden oluşan Karaorman Vişne, temmuz ayına özel olarak sadece 39 TL’den satışa sunuluyor.

Sıcak yaz günlerinde soğuk kahve keyfinden vazgeçemeyenler için de Özsüt’ün leziz bir sürprizi var. Soğuk süt ve buz ile servis edilen double espresso keyfi yaşatan Iced Latté, temmuz ayı boyunca Özsüt’te 5,90 TL.

Özsüt’ün Temmuz fırsatları bunlarla sınırlı değil. Bir dilim pasta ve kahve eşliğinde yaz mevsiminin keyfini çıkarmak, lezzetli bir temmuz molası vermek isteyenleri de Özsüt’te cazip bir sürpriz bekliyor. Bir dilim Karaorman Vişne pastası ve bir fincan Brazil Sul de Minas Filtre Kahve Özsüt’te temmuz ayı boyunca yalnızca 12,25 TL. Gazetenizi ve kitabınızı alıp bu lezzetlerin tadını çıkararak yoğun gününüze keyifli bir mola verebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT