Yaz Akşamlarınız için Tamamen Yenilenen Veranda Grill - Bar Açık Havadaki Yerini Aldı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yaz Akşamlarınız için Tamamen Yenilenen Veranda Grill - Bar Açık Havadaki Yerini Aldı!

Hilton İstanbul’un eşsiz Boğaz manzarasına sahip yeşillikler arasındaki açık hava mekânı Veranda Grill & Bar, Türk ve Dünya mutfağının seçkin lezzetleriyle İstanbul yaz akşamlarının en güzel halini gözler önüne seriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 10, 2011

10.06.2011

Hilton İstanbul’un terasında bulunan Veranda Grill & Bar, muhteşem Boğaz manzarası ile yaz sezonunu açtı.

Hilton İstanbul’un eşsiz Boğaz manzarasına sahip yeşillikler arasındaki açık hava mekânı Veranda Grill & Bar, Türk ve Dünya mutfağının seçkin lezzetleriyle İstanbul yaz akşamlarının en güzel halini gözler önüne seriyor. Veranda Grill & Bar tamamen yenilenen konsepti, dekorasyonu ve ünlü Executive Chef Andreas Scheuregger’in hazırladığı enfes menüleri ile müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Yaz akşamlarında açık havada ve yeşillikler arasında, muhteşem lezzetler sunan Veranda Grill & Bar, misafirlerini günlük değişen menüleri ile her gün farklı bir lezzetle karşılıyor. Sınırlı sayıda hazırlanacak olan günün yemeği restorandaki özel kara tahtaya yazılarak, kalan adetler belirtiliyor ve misafirler tattıkları özel yemeği bir daha hiçbir yerde bulamıyorlar.

Günün yemeği dışında Veranda Grill & Bar’ın sabit menüsündeki vazgeçilmez klasikler arasında; Veranda kebap, günlük taze balık ve kömür ateşinde burger de yer alıyor. Akşamüstü İstanbul’un muhteşem gün batımı manzarasının keyfine varmak isteyenler ise Veranda’nın bar bölümünden içkilerini alıp manzaranın tadını çıkartıyor.

Siz de sevdiklerinizle yaz akşamlarında keyifli zaman geçirmek ve İstanbul manzarasına doymak istiyorsanız Veranda Grill & Bar’da yerinizi alın.

Adres: İstanbul Hilton Hotel, Cumhuriyet Cad. Harbiye İstanbul
Telefon: 0212 310 60 00
Web: www.hilton.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT