Yeni Knorr Fırında Et Çeşnileri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Knorr Fırında Et Çeşnileri

İki çeşniden diğeri olan Knorr Rulo Köfte Çeşnisi ise 500 gr kıyma ile kolayca hazırlanıyor. 500 gr. kıyma 1 paket Knorr Rulo Köfte Çeşnisi ve yarım bardak su ile yoğruluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 28, 2012

28.06.2012

Fırında tavuk çeşnileriyle lezzet tutkunlarına birbirinden farklı tatlar sunan Knorr şimdi de kırmızı et severlerin hayatına iki yeni lezzet kazandırıyor. Kırmızı etler için özel olarak hazırlanan Dömi Glas ve Rulo Köfte çeşnileri, paketin içinde sunulan fırın poşetiyle birlikte fırında muhteşem lezzetlere kolayca ulaşılmasına olanak veriyor.

Türkiye’nin lezzet ustası Knorr, fırın çeşnilerinde büyük bir yeniliğe imza atıyor. Fırında tavuk çeşnileriyle büyük beğeni toplayan Knorr, kırmızı et için hazırlanan iki farklı çeşniyle iki pratik tarifi mutfaklara kazandırıyor. Kırmızı et severlerin kalbini çalmaya hazırlanan Knorr Et Çeşnileri, pişirilmesi ustalık gerektiren güç tarifleri, paketin içinde yer alan fırın poşetlerinin de yardımıyla herkes için kolayca hazırlanabilir kılıyor.

Knorr şeflerinin usta dokunuşlarıyla harmanlanan “Dömi Glas” ve “Rulo Köfte” çeşnileri, kırmızı ete kattıkları muhteşem lezzetle sofraların vazgeçilmezi olmaya aday.

İki muhteşem tarif Knorr ile sofralarda
Knorr’un sunduğu iki özel çeşniden biri olan Dömi Glas ile lezzete ulaşmak oldukça kolay. Paket ile birlikte sunulan fırın torbasının içine yerleştirilen 500 gr. az yağlı kuşbaşı etin üzerine Knorr Dömi Glas Çeşnisi koyuluyor ve hafifçe sallanarak malzemenin etle karışması sağlanıyor. Ardından poşete 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı ve 2 yemek kaşığı su ekleniyor. Torbanın ağzı, paket içinde verilen klips ile bağlanıyor ve kürdanla 3 delik açıldıktan sonra 200 derece ısıtılmış fırının orta rafına yerleştiriliyor. Zaman dolduğunda fırından çıkarılan et tercih edilen garnitürle birlikte sıcak olarak servis ediliyor.

İki çeşniden diğeri olan Knorr Rulo Köfte Çeşnisi ise 500 gr kıyma ile kolayca hazırlanıyor. 500 gr. kıyma 1 paket Knorr Rulo Köfte Çeşnisi ve yarım bardak su ile yoğruluyor. Bütün olarak rulo şekli verilen köfte paketten çıkan fırın torbasına yerleştirilerek 180 derece ısıtılmış fırında 40-45 dakika pişiriliyor. Knorr Fırında Rulo Köfte Çeşnisiyle pişen köfte, bütün veya dilimlenerek servis edilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT