Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’tan Kahvaltı Şöleni

Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’tan Kahvaltı Şöleni

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’tan Kahvaltı Şöleni

Boğazda yemek kültürüne yeni bir alternatif kazandıran Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, yöresel kahvaltı sofralarıyla sizleri kahvaltı şölenine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 20, 2015

İstanbulluları gerçek kebap lezzetiyle buluşturan Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, birbirinden enfes kebap çeşitleri kadar güne zinde başlamak isteyenlere özel olarak sunduğu yöresel kahvaltı sofralarıyla da adından söz ettiriyor. Mimar Eren Yorulmazer imzasını taşıyan, Fransa ve İtalya’dan mekan tasarım ödüllü Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, 180 derecelik boğaz manzarasıyla da kahvaltınızı görsel bir şölene dönüştürüyor. Pazar gününün olmazsa olmazı kahvaltı keyfi için Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, özel üretim peynirleri, ev yapımı reçel çeşitleri, Antep yöresine özgü yeşil zeytini, günlük üretilen Kaşıbeyaz kahkeleri, gözlemeleri, menemen ve omlet çeşitleriyle misafirlerine 5 yıldızlı bir kahvaltı sunuyor. Sofranızda yer alacak her lezzetin özel olarak yöresinden getirildiği ve özel bir tatlı olan katmerle taçlanan Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’da serpme kahvaltı keyfi, sabah saat 09.00’da başlayıp saat 13.00’e kadar sürüyor.

Fırından sofranıza
Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, eşsiz pazar kahvaltısına hamur işi düşkünlerini çok mutlu edecek bir sürpriz de ekledi. Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’ta kahvaltı artık hamur işleriyle daha da zengin… Kaşıbeyaz şeflerinin özel olarak hazırladıkları ve fırından yeni çıkmış, mis gibi kokularıyla iştahları kabartan sıcacık simit, poğaça ve açma çeşitleriyle de kahvaltınız artık daha doyumsuz olacak. Kişi başı 60 TL olan serpme kahvaltı keyfi için 0 212 299 50 00 no’lu telefondan rezervasyon yapılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT