Zeyrakhane’de İftar Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Zeyrakhane’de İftar Keyfi

İstanbul’un tarihi semtlerinden Zeyrek’te hizmet veren, taş duvarlar ve kemerlerle inşa edilmiş, iç dekoru antikalarla süslenmiş Zeyrekhane, Ramazan’a özel lezzetleri beğeninize sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 7, 2013

İstanbul’un tarihi semtlerinden Zeyrek’te hizmet veren, taş duvarlar ve kemerlerle inşa edilmiş, iç dekoru antikalarla süslenmiş Zeyrekhane, Ramazan’a özel lezzetleri beğeninize sunuyor.

Otantik atmosferi ve tarihi yarımadaya bakan bahçesinde sunulan özel açık büfesinde Türk meze çeşitleri, zeytinyağlılar, gerçek kömür ateşinde yapılan ızgara seçenekleri, günlük olarak değişen sulu yemeklerden oluşan sıcak seçenekler bulunuyor. Ayrıca, şerbetli hamurlu tatlılar, sütlü tatlı seçenekleri, helvalar, Anadolu’nun farklı yörelerine ait pestil çeşitleri, zengin tatları ile lokumlar gibi tatlıseverleri mutlu edecek bir tatlı büfe de yer alıyor.

Ramazan ruhunu yaşatacak ve tarihi dokusuyla misafirleri zamanda bir yolculuğa çıkaracak Zeyrekhane’de; benzersiz lezzetlerin yer aldığı açık büfe kişi başı 90 TL’den sunuluyor. (0-6 yaş ücretsiz olup, 6-12 yaş için %50 indirim uygulanmaktadır.) Ayrıca, iftar süresince sınırsız sıcak içecek çeşitleri (çay –kahve),meşrubatlar ve özenle hazırlanmış demirhindi ve gül şerbetleri sunuluyor. Bu lezzetlerin yanısıra ney ile canlı tasavvuf müziği, misafirlere eski Ramazanların ruhunu yaşatıyor.

Tel: 0212 532 27 78
Adres: Zeyrek Mah. İbadethane Arkası Sk. No:10 Zeyrek-Fatih, İstanbul

Ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT