Güveçte Kremalı Patates

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: Yarım kg patates
1 tatlı kaşığı fesleğen
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
5 adet tane karabiber
2 diş sarmısak, tuz
1 kutu (200ml.) Sıvı Krem Şanti- Süt Kreması

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Patateslerin kabuklarını soyup, yuvarlak bir şekilde dilimleyin. Fırın kabına alın. Üzerine 1 tatlı kaşığı fesleğen, 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber, tane karabiber ve tuz serpin. Sarmısakları incecik kıyıp, patatese ilave edin. En üste 1 kutu Sıvı Krem Şanti-Süt Kreması gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana dek pişirin.
Aşçının notu: Bu patates yemeği, ara sıcak olarak ikram edileceği gibi özellikle et yemeklerinin yanına da garnitür olarak çok yakışır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT