Mantarlı Yumurta

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 4 yumurta
4 iri mantar
maydanoz
80 gr. tereyağı
limon
sıvı yağ
tuz
karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Mantarların tepe kısımlarını yıkayıp kurulayın. Tuz ve biberle tatlandırıp orta ateşte biraz sıvı yağ ile yaklaşık 15 dakika kavurun. 80 gr eritilmiş tereyağını kıyılmış maydanoz, tuz ve birkaç damla limon suyuyla karıştırın. Yumurtaları kaynar suya kırıp 4-5 dakika pişirdikten sonra sudan çıkarın. Mantarların göbeğine yerleştirin ve üzerine yağlı maydanoz karışımını dökün. Sıcakken servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT