Alem-Bull Club

Yeme İçme Bar Alem-Bull Club

Mutfak Türü: Bar

Adres: Ergenekon Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, Yeni Pasaj, No:127/1-B, Pangaltı Şişli İstanbul

Telefon: 0 (212) 247 12 00

Faks: 0 (212) 291 37 45

Web: http://www.alem-bull.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Alem-Bull Club

Taksim, Etiler, Levent, Mecidiyeköy bağlantı yolu olan HalasgarGazi caddesi üzerinde Harbiye, Osmanbey ve Nişantaşı üçgeninde No:127`de bulunan Zeki Müren`in Gala Numberone adını koyduğu klüp Behlül Vural tarafından 1972 yılında açılmıştır. O tarihlerde Nil Burak, Korhan Abay, Ali Poyrazoğlu, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Ayla Algan, Lale Oraloğlu, Nükhet Duru sahne alırken Zeki Müren`de bu kadronun ve bu mekanın müdavimleri arasındaydı. 2000 yılında Chinawhite club 2001 yılında Lord Club olarak faaliyet gösterirken Gülşen sahne almıştır.

Günümüzde ise dekorasyon, ses, ışık işletme ve çalışanları tamamen yenilenmiş olan klüb ALEM-BULL adı ile istanbullunun ve İstanbul`a seyahat amacı ile gelen tüm yerli ve yabancı konukların hizmetine yeni kadrosunu sıkı eğitimden geçirerek hazırlayıp eğlence kadrosuna ise yurt içi ve yurt dışında ünlü DJ ler ünlü dansçılar ve ünlü sanatçılarla görüşmelerine devam etmektedir.

Aydınlatmasını ve ses düzenlemesini Telesine`nin kurduğu kulübümüz Martin Audio markası ile seslendirilmiş ve aydınlatılmıştır. Ses ve ışık düzeni olarak bu konuda oldukça iddalı olan mekanımızda kapıdan ilk girişte sağ ve solda iki barı bulunmaktadır, girişin solundaki bar içki ve kokteyl çeşiterinin zengin olduğu hatta kendinize özel içki hazırlatabileceğiniz profesyonel bir kadro ile sağdaki bar bira enerji ve fiiz gibi içeceklerin servis edildiği serviside ekspress olan bu barda da kaliteli ve özel içecekler hazırlatma imkanınız vardır.

Salonun tam ortasında İstanbul`daki kapalı mekanların hiç birinde olmadığı kadar büyük dans stage`i bulunmaktadır. Sol barın devamı olan ve dans stage`inde yanında olan sol taraf canlı müzik orkestra podyumu hemen yanı DJ kabinidir. Sahnenin tam karşısı dans stage ininde sağında sınırlı sayıda VIP locaları bulunmaktadır. Girişin tam karşısına düşen kısımda ise üç ayrı VIP odası VIP lerin önü ise çok amaçlı koltuk ve masların düzenlenmiş olup isteyenlerin ayakta isteyenlerinde oturarak eğlenme imkanına sahiptir. Pazar ve Salı günleri Latin müziği Çarşamba günleri hip hop R&B Perşembe günleri rock konserleri Cuma Cumartesi yerli ve yabancı DJ performansları ile popüler pop,popüler house gibi world müzik yapılmaktadır.

Herkesin ve her kesimin girebileceği kulübte müşteri kabulünde çok seçici olduğunuda unutmamak gerekir. Kulübümüzde müşteri seçimi yapılırken kılık kıyafet gecelik organizasyonlara göre tarz, gelenlerin eşleri ile olup olmadığına dikkat edilmektedir. Kulübümüze gelirken kıyafet olarak spor ve şık giyinmeyi tercih etmeniz önerilir. Kravatlı ve takım elbiseyle gelenlere ise ceketi gömleği ve kravatı vestiyere alınıp kulüp t-shirt ü giydirilerek içeriye alınmaktadır. Gerek kadrosu gerek dizayn ve dekoru gerek mobilyası gerekse ses ve ışık düzeni ile çok amaçlı hizmet verebilecek şekilde hazırlanan bu kulübte özel parti düğün kongre ve konferans defile seminer gibi organizasyonlarada hizmet vermektedir. Bu tip organizasyonlar için en az 1 hafta önceden görüşülmesi gerekmektedir. Kulübümüzün özellikleri ve nitelikleri ykarıda yazıldığı gibi olup kulübümüze yaptığımız ziyarette kulübümüzün genç ve güler yüzlü kadrosu tarafından karşılanıp sizlere sunduğu kaliteli müzik ve zengin içki menüsü ile tarzınız ne olursa olsun yaşınız ne olursa olsun cinsiyetiniz ne olursa olsun kesinlikle kabul ettiği her konuğu doyasıya eğlendirme konusunda iddialıyız.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

mrh.mekanınız harika ben Bursa da yaşıyorum.size bir tavsiyem var .harika bir vokal dinlemek isterseniz MELİH ONUR ÖNDER ile çalışmanızı tavsiye ederim.muhteşem bir ses...umarım dikkate alırsınız.face ve youtoube dan girerseniz.onunla çalışmanızı şiddetle tavsiye ederim....
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT