Balans Music - Performance Hall

Yeme İçme Bar Balans Music - Performance Hall

Mutfak Türü: Bar

Adres: Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Web: http://www.balansmusichall.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Türkiye’nin en profesyonelce tasarlanmış canlı performans ve event mekanı BALANS açıldı.

İstanbul eğlence hayatının kalbi Beyoğlu’nda 11 Şubat gecesi 1200 kişinin katıldığı görkemli bir partiyle kapılarını açan BALANS MUSIC&PERFORMANCE HALL, Chantage, Teoman ve Sertab Erener geceleri ile ses getirdi. Mekan İstanbul gece hayatında uzun zamandır hissedilen bir eksikliği giderecek!

BALANS’ta sahne alacak sanatçıların ve dinleyicilerin müzik kalitesini en üst seviyede hissedebilmeleri için altyapı ve akustiğe çok önem verildi. Öncelikle ana konser mekanı mükemmel akustik için özel bir teknikle yaylar ve izolasyon katmanları üzerinde duran 2. bir yüzer oda içine alındı. Dinleyicinin durduğu yer duvar, taban ve tavanlardan 12 cm`lik izolasyon katmanıyla ayrılmış durumda. Genelde profesyonel ses kayıt stüdyolarında uygulanan bu sistem canlı müzik ve performans mekanları arasında ise Türkiye`de sadece BALANS’ta bulunuyor. Mekanda kullanılan hoperlörler, Alman ses mühendisleri tarafından 2 kez yapılan teknik analiz ve bilgisayar simülasyon uygulamaları sonrasında yerleştirildi. Tercih edilen hoperlörler yeni teknoloji (KLING&FREITAG), amfiler dünyanın en iyi markasi (LAB GRUPPEN).

Salon 3 bölümden oluşuyor, DOME (ana salon), arkada mekanik acilir kapanir cam tavanli LOUNGE bölümü, bir de cam zeminli asma kat; VIP LOUNGE. Ana salonda tavan yüksekligi 8 metre.
BALANS’ta, canlı performansların tüm konuklara kusursuz sunmak amaçlı olarak mekanın önemli yerlerine sahnedeki performansları en iyi şekilde izleyebilmeleri için 4 plazma ve 2 projeksiyon yerleştirildi.

Dekorasyonda ahşap malzeme agırlıklı olarak kullanıldı. Mekanın oturma grupları, ana salon ve lounge’ta bulunan barlar, tuvaletler tamamı özel olarak modern çizgide tasarlandı.
BALANS’ta ayrıca 100 m2’lik sanatçı kulisi, sanatçı dinlenme odası, makyaj ve duş odaları ile müzisyenler için ayrı kulis ve basın mensupları için internet bağlantılı basin odası bulunuyor.

Bu yılın en iddialı projesi olan BALANS Music&Performance Hall, kademeli olarak 2005 yaz başında açılacak olan 250 kişilik TERAS ve yaz sezonu sonunda açılacak 300 kişilik CLUB bölümü ile tamamlandığında tüm binada 2000 kişi kapasiteye ulaşacak.
1000 kişi kapasiteli konser salonunda her ay 80`li yılların büyük bir ismi, her cumartesi Teoman, düzenli olarak ayda 1 kez Sertab Erener, Rebel Moves, Chantage, Kangroove, sahne alacak. Ayrıca düzenli olarak Neo-discoteque ve Elec-trip eventleri her ay müzikseverlerle BALANS’ta buluşacak.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT