Balo Club

Mutfak Türü: Bar

Adres: İstiklal Cad. Balo Sk. No:6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 95 15 - 16

Web: http://www.baloclub.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Balo Club, resraurant, lounge ve main bar olarak hizmet veren çok kullanımlı bir mekan.
Restaurant : Toplam 150 kişiye kadar servis verebilen Restaurant kısmı sizi evinizde gibi rahat hissettirebilecek aynı zamanda da son derece şık bir ambians içerisinde her türlü misafirinizi ağırlayabileceğiniz bir tasarımla dekore edilmiştir. Saat 18:00`da açılan mutfak gece 24:00`a kadar pazar ve pazartesi günleri hariç haftanın beş günü hizmet vermektedir.

Lounge: Bar kısmı yaklaşık 100 kişilik bir kapasite ile iş sonrası kokteyl ve snack, yemek öncesi içki almak ve buluşma noktası olması için rahat koltuklar , kanapeler ve geniş bir bar ile dekore edilmiştir.Saat 18:00`dan 22:00`a kadar happy hour ve davetlerin düzenlendiği bu alan pazar ve pazartesi günleri hariç haftanın beş günü hizmet vermektedir.

Main Bar:400 metrekareye oturan ana bar alanını 500 kişi kapasite ile çalışması düşünülmektedir. Barın ayın belli günlerinde yurt dışından gelen canlı müziklerle desteklenmesi , ayrıca haftanın değişik günleri özel gecelerle hareket yaratılması düşünülen projeler arasındadır.Saat 18:00`dan 22:00`a kadar happy hour ve davetlerin düzenlendiği bu alan pazar ve pazartesi günleri hariç haftanın beş günü hizmet vermektedir.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT