Bar Noblesse

Yeme İçme Bar Bar Noblesse

Mutfak Türü: Bar

Adres: Polat Renaissance İstanbul Hotel, Sahil Cad. No:2 Yeşilyurt Bakırköy İstanbul

Telefon: (0212) 414 18 00

Faks: (0212) 414 19 70

Web: http://www.polatrenaissance.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Polat Renaissance İstanbul Hotel bünyesinde konuklarını ağırlayan Bar Noblesse sizi sakin ve huzur veren atmosferiyle karşılıyor. Bu güzel mekanda piyanodan yayılan melodiler eşliğinde alacağınız küçük bir aperitifle günün yorgunluğunu üzerinizden atabilme fırsatını yakalayabilirsiniz.
Akşam 19.00-21.00 / 22.00-01.00 saatleri arasında canlı müzikle birlikte Prens Adaları`ndan yansıyan ışıltıları seyretme keyfini yaşayabilirsiniz.

Polat Renaissance İstanbul Hotel her gün 15.00-18.30 saatleri arası bulabileceğiniz çeşit çeşit çayları, kurabiye, çörek, sıcak aperitifler ve zengin pasta çeşitlerinden oluşan “Çay Büfesi” ni beğeninize sunuyor.
Marmara Denizi`nin ve Adaların enfes manzarasına karşı piyano eşliğinde, semaverde demlenen, dilerseniz ince belli çay bardaklarında sunulan tavşan kanı çaylar öğleden sonralarınıza tam bir keyif katıyor.
İster neşeli bir arkadaş toplantısı, ister iş sonrası küçük bir mola… Tatlı sohbetler eşliğinde dilim dilim lezzetler. Kısaca tadına doyulmayan çay keyfiniz için Bar Noblesse`deki Çay Büfesi sizleri bekliyor. Çay saati zevkini arkadaş gruplarıyla yaşamak isteyenlere ise özel indirim avantajları sunuluyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT