Brasserie Levantine

Yeme İçme Bar Brasserie Levantine

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Firuzağa mah. Cezayir Sokak No: 12 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 91 40 - 41 - 42

Web: http://www.fransizsokagi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Pera Kültürünü oluşturan Osmanlı Levantenlerin kendi mutfaklarının temelindeki doğu Akdeniz mutfağından oluşturulacak fusuon bir menü ile servis verecek. Cafe-restorant konsepti ile birinci katta açılacak butik galeride sanatçılara eserlerini ücretsiz sergileme imkanı sağlamak ve genç Türk tasarımcıların kostümlerin satışını yapılarak yeni nesil Türk modacılarına destek sağlanması işletmenin ana konseptidir. Moda sanat ve yemek kültürünü bir arada sunarak gerek yerli gerekse yabancı misafirlere farklı bir anlayıştaki yaşam tarzını hissettirmek birinci hedefi.

Fransız Sokağı`ndaki Brasserie Levantine`nin hedefi ise; Son dönemlerde İstanbul`la kültürel turlarla gelen yabancı sayısında artış düşünüldüğünde Pera İstanbul’un kuruluşunda ve yaşatılmasında önemli rolü olan Levantenlerin hikayelerinin yaşatılması ve ziyarete gelen yabancı misafirlere anlatılmasının yanında Türk tasarımcılarının ve sanatçılarının kostüm ve eserlerini sergilemek.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT