Ghetto

Mutfak Türü: Bar

Adres: Kamer Hatun Caddesi 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Web: http://www.ghettoist.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Açıldığı günden bu yana İstanbul’un tüm seslerine ve renklerine açık bir müzik anlayışını yaşatmaya çalışan GHETTO; dünya müziğinde olup bitenlerle de yakından ilgilendi. Programında; yerli sanatçıların özel çalışmaları, akustik konserleri ve konuk sanatçılarla zenginleşen performansları kadar, yolunu gözlediğiniz, tanışmaktan heyecan duyacağınız yabancı grup ve projeler de yer aldı.

2010-2011 Sezonunda; alıştığınız renkli, eğlenceli programını sürdürecek olan GHETTO; sahnesinde daha farklı türe ve daha fazla dünya çapında müzisyene yer açmayı hedefliyor. Türünün kaliteli, özgün yorumcularından dinleyeceğiniz pop, caz, latin, funk, rock, geleneksel ezgiler ve elektronik sound’lara uzanan zengin müzikal yelpaze, ‘İstanbul’un en iyi müziği GHETTO’da’ iddiamızı doğrulayacak nitelikte.

Teknik anlamda da kendini mükemmelleştiren GHETTO; ses kalitesini yükseltmek için sahnesini ve akustik sistemini yeniledi. Müdavimlerimiz bu sene CD kalitesinde konserlerin keyfini çıkaracaklar, yeni tanıştığımız müzikseverler de eminiz fazlasıyla ‘memnun olacaklar’. İyi müzik dışında, daha doğrusu müzikle birlikte farklı kültürleri tanımak, anlamak, paylaşmak adına kültür merkezleri ve konsolosluklarla projelerimiz artarak devam edecek.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT