Icebar İstanbul

Yeme İçme Bar Icebar İstanbul

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Windowist Tower Eski Büyükdere Cad. No:26 Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 212 214 74 44

Web: http://www.icebarist.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Maslak Windowist Tower bünyesinde açılan Ice Bar’da içerisi eksi 5 derece.

Oturduğunuz koltuktan, yaslandığınız bara etrafınızdaki her şey buzdan. Ama sakın bunlar gözünüzü korkutmasın zira sıcacık bir karşılanmayla önce Eskimo misali giydiriliyor ardından da bara, buzdan yapılmış kadehlerin içinde sıkı bir votka karışımı içmeye buyur ediliyorsunuz. Sonrası mı? Dayanma süreniz tamamen içtiğiniz votka sayısına ve dayanıklılığınıza göre değişiyor…

Siz hangi gruptansınız; her daim elleri ayakları buz kesenlerden mi yoksa kışın bile tişörtle dolaşanlardan mı? Hangi kategoriye ait olursanız olun Londra, Tokyo, Oslo gibi dünya metropollerinden sonra İstanbul’da açılan Ice Bar’a çekinmeden gidin. Ortama tamamen zıt bir sıcaklıkta karşılandığınız Ice Bar, bardan öte aynı zamanda görsel şölen yaşatan bir müze niteliğinde.

Mekânın tümünde kullanılan buzlar İskandinavya’nın Thorne Nehri’nin safa yakın tertemiz sularından elde edilmiş. O yüzden bütün buzlar şeffaf, kristalize olup donuklaşmıyor. Gemi ve tırlarla getirilen buzlar Ice Hotel’in buz sanatçıları tarafından 10 günlük bir çalışma sonucunda son haline getirilmiş.

Her ülkenin Ice Bar’ının her sene değişen bir konsepti oluyormuş. İstanbul Ice Bar için bu senenin teması geleneksel motifler olmuş. Gecce mavisi şeffaf buzulların üstündeki desenler her göreni etkiliyor. Yıl içinde sanatsal etkinliklerin de düzenleneceği mekân sanata da ayrı bir boyut getirecek gibi görünüyor…

Üşüyüp çıkmak zorunda kaldınız ama bu beni daha kesmedi derseniz hemen üst kattaki Gezi İstanbul’a çıkabilirsiniz. Gezi İstanbul’da buz tabletlerin üstünde servis edilen somon gibi Ice Bar’a özel yemeklerle gününüze devam edebilirsiniz. Ya da Almanya’dan gelen ve uzun yıllardır Michelin yıldızına sahip restoranlarda görev yapan Şef Detlev Schmidkunz yönetimindeki mutfakta Türk ve dünya mutfaklarına getirilen farklı yorumlarla hazırlanan yemekleri deneyimleyebilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

aileyle gidilir mi ki annem tek gitmeme izin vermez :/
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT