Karmaşık Lounge Bar

Yeme İçme Bar Karmaşık Lounge Bar

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak

Adres: Sıraselviler Cad. No: 42 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212-244 82 91

Web: http://www.karmasik.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
NASIL BİR KEYİF İSTERDİNİZ?... KARMAŞIK LOUNGE BAR’DA YERİNİZ HAZIR!
Damağının tadını, kulaklarının zevkini ve sohbetlerin sıcaklığını arayanlar artık Karmaşık Lounge Bar’da buluşuyor!

Dikkatli gözler, Taksim’den Cihangir’e inerken, Sıraselviler Caddesinin ortasında eski Rum konağından çevrilmiş tarihi bir binayı farkedecektir. Bu binanın hemen giriş katında bulunan mütevazi kapıyı açtığınızda ise samimi ve içinizi ısıtan bir dünyanın içinde buluverirsiniz kendinizi…

240 metrekarelik bir alanda hizmet veren Karmaşık, aynı anda 150 kişiye her türlü konfor ve lezzeti bir arada sunan bir mekan. Soğukların kapıları çalmaya başladığı şu günlerde sıcak ve ferah bir mola vermek isteyenlerin imdadına yetişen Karmaşık, samimi atmosferi ve şık dekoruyla konuklarını ağırlamaya hazır.

Dekorasyonu YKM Mağazalarının Görsel Düzenleme Yöneticisi Sami Berksoy tarafından yapılan Karmaşık, 50 kişilik üstü kapalı kış bahçesi, özel mutfağı, seçkin müzik arşivi ve kablosuz internet bağlantısıyla, Taksim`de kendinizi hem kalabalığın içinde, hem de dışında hissedebileceğiniz bir mekan. Özellikle kahvaltı ve açık büfe seçenekleriyle dikkat çeken Karmaşık, mönüsünde yer alan makarna ve noodle çeşitlerinin yanı sıra ızgara et ve tavuklar, bol seçenekli salatalar ve hafif dürüm seçenekleriyle hem leziz hem de doyurucu alternatifler sunuyor. Pazar günlerinin keyfini ise kış bahçesindeki doyumsuz brunch lezzeti ile fazlasıyla şenlendirmek mümkün.

Gün içinde havası nu-jazz, acid jazz, ambient, trip-hop, bossonova, cuban, pop rock türlerinin en güzel örnekleriyle dolan Karmaşık’ta hafta sonları “özel dj ler eşliğinde ki”partileriyle eğlenceli geceler yaşanıyor.

Karmaşık Lounge Bar, her gün sabah 08.00’den gece 02.00’ye kadar keyif düşkünlerini bekliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT