Me Gusta

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Bar, Meksika Mutfağı, CAFE

Adres: Osmanlı Yokuşu, No:12 Taksim Beyoglu İstanbul

Telefon: (0212) 252 90 46

Faks: (0212) 252 90 45

Web: http://www.megusta.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Me Gusta; Taksim meydanında, The Marmara Oteli`nin yanında, Teknosa`nın karşısında, 600 metrekare kullanım alanına sahip Cafe-Bar, Restoran tarzında çok nezih bir müessesedir.
Yanında otoparkı olup, Avrupa standartlarının üzerinde, hijyenliği birinci sırada tutan ve aynı şekilde 100 çeşitlik menüsüyle İstanbullulara hizmet vermektedir.

Menüsü; İtalyan ve Meksika mutfağı ağırlıklıdır. Dumanı üzerinde enfes fajitalar, bonfileler, T-Bone, mozzarella sticks, pizzalar, nefis soslarla spaghettiler, salatalar, tatlılar ile lezzet sevenlere enfes seçenekler sunar.

Kurucusu ve sahibi Vedat Akkaya`nın 43 senedir gıda sektöründe tecrübesi olup, aynı zamanda Tarihi Lale İşkembecisi`nin de sahibidir.İşlerinin yoğunluğundan, MeGusta`nın işletmesini kızı Yeliz Akkaya`ya bırakmıştır.

Hürriyet Gazetesi tarafından Türkiye`nin en iyi maç seyredilen mekanı seçilen Me Gusta`nın; iki dev projeksiyon sistemi, Amerikan Bilardosu, kömür ızgarası, 200 metrekare mutfak ve buzhane reyonlarıyla, aşırı derecede hijyene önem veren bir müessesedir.

İş toplantılarınızı, iş yemekleriniz, ve her türlü kokteyllerinizi, arzu ettiğiniz menüyü hazırlamak şartıyla, 5 yıldızlı otellerden ayrılan ve bizlerle çalışan beş aşçımız ile hizmet vermekteyiz.

Laptop`unuzu sinevizyonumuza bağlayarak dev ekranlarımızda (hiçbir kira ücreti ödemeden) aynı anda 130 kişiye hizmet verebilmekteyiz.
Arzu edilirse bu toplantılarınızı sadece içtiğiniz içeceklerin ve yediğiniz yemeklerin ücretini ödeyerek salonlarımızı kullanabilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT