My Day

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No:18 Beyoğlu İstanbul

Web: http://www.mydaybalo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Beyoğlu`nun son yıllarda hızla gelişen sokağı Balo Sokak` ta yeni bir işletme daha devreye girdi: My Day...

İşletmesi değişen ve yenilenen My Day üç kısımdan oluşuyor. Önce sokakta bulunan bir grup var. Balo Sokak ile Nevizade` nin kesişme noktasındaki hareketli ortamda oturup içkinizi yudumlarken hem sohbet edebiliyor hem de etrafı izleyebiliyorsunuz.

İkinci kısım ise kapalı bar alanı. Yaz aylarında bile serin bir ortam sunan barda müzik dinleyebilir, iddialı mutfağından farklı lezzetledi tadabilirsiniz.

Yaza en çok hitap eden kısım ise üçüncü bölüm: My Day Garden... Yaklaşık 200 kişi kapasiteye sahip olan bahçe, ağaçları ve ışıklandırması ile en göz alıcı bölüm. Gece 22.30` dan sonra müziğin sesinin yükselmesi ile tam bir kulüp havasına bürünen My Day Garden` da gönlünüzce dans edebilir ve tüm stresinizi atabilirsiniz.

My Day Garden’ın üzeri kış günlerinde de aynı keyfi yaşayabilmeniz için kapatılmış.
Geçtiğimiz yıllarda Meyhane-i Kebir` i işleten ve büyük bir başarı kazandıran Aşkın Esmeray yönetimindeki My Day, bu sezonun iddialı mekanlarından birisi olmaya aday. My Day’in dekorasyonu da oldukça sade ve şık. Göz yormayan ışıklandırma, oturma düzenlerinin esnekliği, sandalyede oturmayı tercih etmeyen müşterileri için minderler mekanda kendinizi rahat hissetmenizi sağlıyor. Masa düzeninin değişebilirliği mekanda bir çok organizasyonun rahatlıkla yapılmasına olanak sağlıyor.

Akdeniz mutfağı ağırlıklı, lezzetli yiyecekler, sadece eğlenmek değil, karnını doyurmak isteyenler için bir alternatif oluşturuyor. Fiyatların makul düzeyde olduğu My Day` de ayrıca 17.00 - 21.00 arasında Happy Hours uygulaması yapılıyor.

My Day Garden` da haftanın her günü değişik bir program var. Pazartesi ve Salı günleri partilere ve Latin günlerine ayrılmış. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi 2 DJ’in performansıyla muhteşem club geceleri, her Perşembe DJ Hakan Küfündür’ün plaklarından Oldies Nights ile gecelerinizi hareketlendirebilir, özel kutlamalarınızı endişesiz gerçekleştirebilirsiniz.

İşletmede kredi kartları geçerli. Yakın çevrede bulunan otoparklar, araçları ile gelenlere kolaylık sağlıyor.

My Day her gün 11.30 - 04.00 saatleri arasında açık.








Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT