Poupon Lounge-Bar

Yeme İçme Bar Poupon Lounge-Bar

Mutfak Türü: Bar

Adres: İpek Sok. No:1 Bebek. Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0549 746 34 30

Web: http://www.istanbuldoors.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul’un artık yeni bir Lounge&Bar’ı var. Bebek Kitchenette’in 3. katında hizmete giren Poupon Lounge&Bar, iyi müzik ve benzersiz tatlarla rahat bir ortamda bir araya gelmek isteyen herkesin alternatif buluşma noktası olacak.

Eğlence ve yeme içme sektörüne kattığı yepyeni mekanlarla konuklarına yeni kapılar ve yaşam tarzları sunan İstanbul Doors Group’un yeni markası Poupon, Bebek Kitchenette’in 3. katında hizmete girdi. Haftanın her günü 20:00 - 02:00 saatleri arasında, lounge&bar konseptinde hizmet verecek olan Poupon, güzel müzik eşliğinde sevdikleriyle bir araya gelmek isteyenlerin yeni adresi olacak.

Renkli ve sıcak dekorasyonuyla konuklarına evinde gibi hissettirmeyi amaçlayan Poupon Bar’da happy house, pop punk, chill out, lounge music gibi farklı tarzlarda müzikler dinleyebilirsiniz. Mekana gelen herkesin, kendini rahat bir ortamda hissetmesi üzerine kurulan konseptiyle Poupon, İstanbulluların alternatif mekan arayışlarına cevap verecek. Zengin kokteyl menüsüne lezzetli atıştırmalıkların eşlik ettiği Poupon’da belli aralıklarla sürpriz konuk DJ’ler de eğlenceye renk katacak.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT