Salsanat İstanbul

Yeme İçme Bar Salsanat İstanbul

Mutfak Türü: Bar, Kafe Türü, Meyhane, Uluslararası Mutfak

Adres: İstiklal Caddesi No:114 (Yapı Kredi Kültür Merkezi Karşısı) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 23 23

Web: http://www.salsanat.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
SALSANAT İSTANBUL
Kimliğini ve farkını, eğlenceyi sanatla buluşturarak oluşturan SALSANAT İstanbul, eğlence hayatının merkezi Beyoğlu’nda 2007 Şubat ayında açıldı. Toplamda 660m2 kullanım alanına sahip Salsanat İstanbul; Salsanat 45`lik Club, Salsanat performance, Salsanat Live Karaoke ve Grand Cello - Hamdi Demir Meyhane olarak 3 farklı konseptiyle taksimin merkezinde sizlere kaliteyi ve güveni sunmaktadır.
Teknik donanımı, mimari yapısı ve akustik düzeni ile Türkiye’nin en iyi canlı performans ve etkinlik mekânlarından biri olacak şekilde tasarlandı. Çok amaçlı bir mekân olan SALSANAT İstanbul, toplam üç katta, üç farklı konsepti, üç farklı lezzette sunmaktadır.

Salsanat 45`lik Club`ın 2. katında bulunan "Saltanat Arena Club" toplam 300 kişiyi ağırlayacak şekilde tasarlanmıştır. Her gece en iyi DJ`ler eşliğinde sabaha kadar eğlencebileceğiniz VIP partiler düzenleyebileceğiniz, kısaca özel günleriniz için değerlendirebileceğiniz güncel müzik anlayışı ve tarzıyla hizmetinizde.

Salsanat Live (Performance Hall) yüksek kalite ses düzeni ve dünya çapında kullanılan iki adet 1 mw’lik lazer ile görsel bir şölen yaratan sistemiyle eğlencenin tam anlamıyla hakkını vermektedir. Türkiye’de birçok ünlü grubunun ve dünya çapında ünlü DJ’lerin canlı performanslarına ev sahipliği yapmış olan Salsanat Live yıllardır eğlencede, kalite ve güveni birarada yaşamak isteyen siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

3. katta bulunan Meyhabe-i Salsanat toplam 150 kişilik olup mönüsünde bulunan lezzetli balıklardan kırmızı ve beyaz et çeşitlerine, şaraptan klasik meyhane kültürünün bir parçası olan rakıya kadar birbirinden leziz mezeler ve içki çeşitleriyle geniş bir lezzet yelpazesine sahiptir. Bunun yanı sıra Türkiye`nin en iyi sanatçıları, fasıl grupları ve bir Osmanlı kültürü olan ünlü oryantalleriyle sizlere sınırsız eğlence keyfi sunan Meyhane-i Salsanat temizlik ve kalite anlayışı ile sizleri konuk etmekten mutluluk duyar.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Taksimde en sevdiğim mekan neredeyse 1 senedir sürekli gidiyorum. Çalışanları çok ilgili ve saygılı. İçkileri kaliteli. Bi kız olarak kendimi güvende hissettiğim bir yer kesinlikle gelinmeliiii :))
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT