Sapphire Bosphorus

Yeme İçme Bar Sapphire Bosphorus

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak, Club-Bar

Adres: Muallim Naci Cad. No: 77 Kuruçeşme Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 258 58 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
2006 yazında Kuruçeşme’de açılan ve büyük bir çıkış yakalayan “Sapphire Bosphorus” 2007 yaz sezonunda da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Restaurant ve Klüp olarak hizmet veren mekanda bu yıl yenilik olarak Safran restaurant ve Sushi Corner’da hizmet veriyor.
2006 yazında büyük yankı uyandıran hip-hop ve r&b partyleri bu senede Perşembe geceleri, Amerika’dan gelecek olan ünlü hiphop dj’i Dj Clear ve beraberindeki show girls grubu ile yine İstanbul’u sallayacak. Sapphire, Boğazın lacivert sularının üstünde iki köprüyü birden gören açıdan eğlenceyi zirvede yaşamak isteyenler için vazgeçilmez bir adres.

Sali Akriş, V. Cezmi Bilge ve Onur Özyasan tarafından dekore edilen Sapphire krem renginin hakim olduğu, yaza uygun, dinlendirici, sıcak bir atmosfere sahip. İstanbul’da yeniden gündemde olan laleler bu sezon Sapphire’in duvarlarıyla bütünleşti, duvarlar ebru sanatının inceliklerini yansıtan el yapımı altı bin adet lale ve sekiz bin adet renkli taşla çevrildi.

Gecede ortalama 1500-2000 kişi konuk ağırlayan mekanın müziği ise yine Dj Özhan tarafından yapılıyor. Dj Özhan sizlere yerinizde duramayacağınızın garantisini veriyor. Sapphire Bosphorus sürpriz organizasyon ve partylerle bu yılda Boğaz’a renk katıp eğlenceye yön vermeye devam edecek

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Amex

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT