TAO Lounge - Club

Yeme İçme Bar TAO Lounge - Club

Mutfak Türü: Uzakdoğu Mutfağı

Adres: Bestekar Şevki Bey Sok. No:74 Balmumcu (Eski Garden 74) Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 274 20 45-46

Web: http://www.taoistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Uzakdoğu Tadları ve Boğaz Manzarası Eşliğinde Lezzet ve Eğlencenin Yeni Adresi: TAO Lounge&Club

Uzakdoğu Lezzetleriyle Boğazın Görkemi Tek Bir Nokta’da Buluştu...
Denizin mavisi ile yeşilin birleştiği noktada, güneşin doğuşunun ve batışının en güzel seyir noktasından sizlere merhaba diyen TAO Lounge&Club’da manzaraya, lezzete ve eğlenceye doyamayacaksınız. İki yakanın buluştuğu noktada muhteşem boğaz manzarasıyla Avrupa’dan Anadolu`ya İstanbul’un en keyifli seyir noktası olan TAO Lounge&Club’da eğlencenin tadını boğazda olmanın ayrıcalığı ile çıkarabilirsiniz.

600 kişilik kapalı mekan kapasitesi, 1000 kişilik teras kapasitesi seçenekleri ile yaz kış hizmetinizde olan TAO Lounge& Club’ın zengin mönüsünde Uzakdoğu mutfağından tüm lezzetleri bulmanız mümkün.

İki katlı restoranın giriş katı şimdilerde çok moda olan resto-lounge tarzında dekore edilmiş. Geniş localar, alçak rahat koltuklar, sehpa şeklinde masalar var. Burada hem yemeğinizi yiyorsunuz hem de geceye masanızdan kalkmadan bar kulüp ortamında devam edebiliyorsunuz. İşletmeciliğini Murat Tok, Ahmet Baran Çetin ve Erhan Görücüoğlu’nun yaptığı Tao’nun mutfak danışmanlığını ise Tolga Atalay yapıyor.

Boğaz`ın büyüleyici manzarası eşliğinde romantik ve keyifli dakikalar geçirmek isteyenler için mutlaka görülmesi önerilen mekanda; Uzakdoğu mutfağından seçme yemeklerle konuklarına geniş yelpazede bir mönü sunan ve Avrupa yakasının en gözde mekanları arasında yer alan TAO Lounge&Club’da Boğaz manzarası ve damak zevkinize uygun lezzetler eşliğinde düğün, davet, iş toplantıları ve tüm özel organizasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Tao’da Manzara Harika. Yemekler Muhteşem. Eğlence Süper…

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT