The North Shield / Yeşilköy

Yeme İçme Bar The North Shield / Yeşilköy

Mutfak Türü: Bar

Adres: İstanbul Cad. Çınar Otel Yanı, Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212- 574 46 36

Web: http://www.thenorthshield.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Bir aile şirketi olan Yat ve Otelcilik Ltd, 1990 yılında İstanbul Ataköy Marina’da, Teoman ve Lale Hünal’ın The North Shield adını verdikleri pubın açılmasıyla kuruldu. İsmini İngiltere’deki Newcastle limanının yanındaki küçük bir kasabadan alan pubın Türkiye’de 16 şubesi bulunmaktadır. Tipik bir İngiliz pubı olan The North Shield’in tüm dekorasyonunu, iç mimar olan Teoman Hünal geliştirmiştir. Şu anda yeni açılan şubelerde çalışmalarına kızı Seda Hünal ile birlikte devam etmektedir. 40’ ın üzerindeki malt viski çeşidi ile bu alanda bir rekora imza atan bar, aynı zamanda Ale tipi koyu renkli biraları ile de ünlü. Kendinize soğuk bir Newcastle Brown Ale veya McEwan’s Export Ale ısmarlayarak, bütün şubelerde İngiliz pub yemeklerinin tadına bakabilirsiniz. İş çıkışı ise, şöminenin önündeki deri kanapelerde bir duble viskinin keyfini çıkarabilirsiniz. The North Shield Pub’ların müşterilerinin çoğunu yabancılar, gazeteciler, iş adamları, bankacılar ve reklamcılar oluşturmaktadır.

The North Shield / Yeşilköy
İlk şubesini 15 yıl önce Ataköy Marina içinde açan The North Shield Pub 15 yıl sonra yuvaya döndü ve müşterilerinden gelen yoğun talep ile Yeşilköy`de bulunan Çınar otelin yanında hizmete girdi. Hergün 12:00-02:00 saatleri arası hizmet veren pubda her türlü yerli ve yabancı bira markasını ve viskiyi bulmak mümkün. Diğer The North Shield Publarda olduğu gibi bu pubında dekorasyonuna imza atan iç mimar Seda Hünal mekana ayrı bir hava veren kış bahçesi bölümünü grup toplantıları ve VIP toplantıları düşünerek özel olarak dekore etti. Bar bölümünde bulunan projeksiyon ekran ve Plazma TV den süper lig maçlarını, Avrupa rugby turnuvalarını, ve dünyadan önemli spor karşılaşmalarını canlı olarak izlemek mümkün.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT