Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları

Yeme İçme Pastane Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Atatürk Cad. Sontaş Apt. no:41/1 (Yapı Kredi Bankası yanı) sahrayı cedit Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 444 42 48

Web: http://www.boluluhasanusta.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul’da sadece tatlı satan tek tatlıcı neresidir? sorusunu özellikle tatlılarla arası iyi olanlar hiç düşünmeden kolaylıkla yanıtlayacaklardır: Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları.

Eski İstanbul muhallebicileri usulünde yalnızca süt tatlıları ve su satan ve bu anlamda Türkiye’de tatlı satan tek tatlıcı olan Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları’nın ürünleri, İzmir’deki fabrikada el değmeden üretilerek, tüm merkezlere hergün büyük tırlarla taze olarak yetiştiriliyor.

Süt tatlıları konusunda uzman olan Bolulu Hasan Usta`nın bugünlere nasıl geldiğini merak ediyor musunuz? Bolulu Hasan Usta 1986 yılında İzmir Kemeraltı`nda 18 metrekarelik ufak bir dükkan olarak açıldı. Üretim dükkanın alt katında yapılıyordu. İlk ürünler karadut şerbeti, karadut dondurması, limonata, fırında sütlaç ve keşküldü. Gelen her müşterinin memnun ayrılması yeni bir müşteri daha kazandırdı ve işler artınca 1989 yılında Alsancak`da ikinci şube açıldı. 1992-1993 yıllarında Bolulu Hasan Usta ismi iyice tanınınca bayilik talepleri başladı. Ocak 1997’de Türkiye’nin ilk tatlı fabrikasının temeli atıldı ve Mayıs ayında da hizmete girdi.

Bolulu Hasan Usta’da üretimin her aşamasında temizlik ve hijyene özel önem verilmesi, üretim ve sunumda en son teknolojik malzemelerin kulllanılması, üretim bölümünün ve tüm şubelerin kamerayla denetlenebiliyor olması, şubelerin temizliğinden personelin davranışına kadar herşeyin en ince şekilde gözden geçirilmesi Bolulu Hasan Usta Sütlü Tatlıları’nın vazgeçilmez olmasının en büyük nedenleri arasında geliyor.

Bugün Türkiye çapında 50 şubeye ve Türkiye’de dalında tek süt ürünleri tatlıları fabrikasına sahip olan Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları’nın İstanbullu tatlı düşkünlerini de unutmuyor ve her geçen gün artan şubeleri ile tatlılarını paylaşmaya devam ediyor.

Paket servis imkanının da olduğu Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları’nda eşine benzerine rastlayamayacağınız fırın sütlaç, kazandibi, tavukgöğsü, muhallebi, krem karamel ve daha birçok süt tatlısı çeşitleriyle türlü türlü dondurmalar sizleri bekliyor.

Her gün 08.00-01.00 saatleri arasında tatlı keyfi yapabileceğiniz Bolulu Hasan Usta Sütlü Tatlıları’nda kredi kartları geçiyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT