Papa John's Pizza, Kadıköy (Merkez)

Yeme İçme Fast Food Papa John's Pizza, Kadıköy (Merkez)

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Fast Food

Adres: Zühtüpasa Mah. Recep Peker Cad. Dere Apartmanı No: 2 Kadıköy İstanbul

Telefon: 444 75 79

Web: http://www.pjgida.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Daha İyi Malzeme Daha İyi Pizzanın Tek Adresi: PAPA JOHN’S PİZZA

Amerika’nın en popüler pizza zincirlerinde Papa John’s Pizza, İstanbul’da aranan popüler pizzalar arasına girmeyi başardı. Papa John’s farkı; asla dondurulmamış %100 taze hamur kullanımı, dana eti ve mozzarella peyniri, enfes pizza sosu ve her pizzanın yanında özel sarımsak sosu ve 2 özel biber turşusunu ikram etmesi.

Ataşehir, Bostancı, Çekmeköy, Viaport, Selamiçeşme şubeleriyle Anadolu yakasında lezzet tutkunlarına hizmet veren zincir, 2011 Ocak ayı itibariyle Avrupa Yakasındaki ilk şubesini Esentepe’de açıyor ve Haziran ayına kadar 4 şube, yıl sonuna kadar 9 şube açarak 2011 sonuna kadar 18 şube olmayı planlıyor. Ayrıca 2011 yılında Franchise vermeye başlayacak.

Ana konsepti eve servis olan Papa John’s Pizza’nın mekânlarında da rahatlıkla pizza yeme keyfini yaşayabilirsin. Pizzanı full-servis restoran lezzetinde yemek istersen Viaport ve Selamiçeşme şubelerini ziyaret edebilirsin.

Pizzaların hepsi birbirinden muhteşem ama favorileri belirtmek gerekirse: Super Papa, K. İtalya ve Bahçe Keyfini sayabiliriz. Fiyat aralığı Küçük boy pizzada 11.95 TL - 14.95 TL olup, pizza lezzetini tüm ailenle paylaşabilmen için Aile Boyu (41 cm) pizzaları da bulunmaktadır. Ekim ayından itibaren de İtalyan pizza lezzetini sevenler için %100 taze hamurdan yapılmış, incecik kenarlı Büyük ve Orta boy olarak 2 ebatta pizza yapmaya başladı.

Ayrıca “Papa John’s çocuklarla bir arada” workshop uygulamasıyla ufak pizza severlerle tanışmayı planlıyor. Anaokullarındaki 5-6 yaş grubu ufak misafirlerini restoranlarında ağırlayarak, evlerine gelen muhteşem pizzanın nasıl yapıldığını ve onlara ulaştığını uygulamalı olarak öğretme fırsatı veriyor. Uygulama sonunda minik misafirlerine isimlerinin yazılı olduğu “Küçük pizza ustası” sertifikası veriliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT