70`s

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE, Club-Bar

Adres: Şehit Muhtar Mah. Öğüt Sok. No:4/1-2 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 292 70 41

Web: http://www.70sbeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
70`s
İstanbul gecelerinde yaşadıklarımızı gözden geçirdik aradıklarımızı, bulamadıklarımızı, eksik olduğunu düşündüklerimizi biraraya getirme fikri ile alternatif bir mekan oluşturduk.

70’s için;
Sabah mahmurluğunda bir fincan kahve ve leziz kahvaltı, Günün herhangi bir saatinde minik bir yemek kaçamağı, İş çıkışı dostlarla sıcak sohbetler eşliğinde aperatifler, her iki katta da kendi mood’unuzu yaratma şansı sizleri bekliyor.

Günü geceye bağlayan her an yemek, içmek, kaliteli müzik dinlemek için, 70’s de eğlencenin kapılarını sonuna kadar araladık ve 70’s lezzetiyle tek oldies & alternatif karmasını yarattık. Her gece farklı performanslarla daha da renklendirdik...

Sabahın erken saatlerine kadar dinamik gece yaşamındaki değişik tatları barındıran çağdaş ve alternatif bir sıcaklık yarattık..Biz buna bayıldık, sıra sizlerle paylaşmaya geldi…

Sizler için eğlencenin kapılarını sonuna kadar açıyoruz. Çok özel geceler, alternatif partiler, Dj performansları hepsi ve daha fazlası çok yakında 70`s de.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT